Машина за етикетирање равних боца

Потпуно аутоматска машина за етикетирање равних боца погодна је за употребу у многим врстама производа, као што су папирна кутија, џеп за датотеке, папирна картотека, картон и етикете на књигама итд. Такође се могу користити додавање и употреба различитих горњих механизама за неко површинско означавање производа чије површине теже да буду глатке. Његов интегрисани рад текућег процеса је следећи:

Прво, производи који чекају да буду етикетирани стављају се или испоручују ручним радом, машином за цепање карата или повезивањем линије протока. А транспортна трака испоручује производе и механизам за исправљање попут водилице их исправља. Исправљени производи ће пролазити кроз пригушницу закретањем покретне траке. Након што индуктор добије сигнал, он ће послати поруку складишту програма које прима сигнал који ће излазити сигнал за контролу главе, реализујући функцију означавања. Након етикетирања, производи ће поново бити покривени етикетом преко горњег механизма. Тада ће бити завршен читав поступак горње етикете. Производи са етикетом се могу сакупљати.

Машина ове машине за етикетирање бочних налепница / машине за етикетирање равних боца изузетно је корисна и врло је чврста. Веома је погодан за наношење налепница на предњој, задњој и бочној страни; равних, овалних, квадратних, контејнера округлог облика. Даље, ова модерна опрема за етикетирање равних боца има капацитет од највише 100 етикета у минути, на основу облика и величине етикета и производа. Брзина означавања такође зависи од стабилног кретања производа на машинском транспортеру при већој брзини. Ова аутоматска, вертикална и линеарна машина има систем поравнања производа који је синхронизован са системом горњег ремена. Садржи чак и најновији систем за издавање наљепница под надзором микропроцесора и јединствени систем за препознавање наљепница и производа. Ова вишенаменска машина за етикетирање равних боца у ствари испуњава различите захтеве бројних корисника за модерним паковањем. То је врло брза, прецизна, ефикасна и дуготрајна опрема. Једноставно прилагођавање резултира најмање променом алата или делова. Штавише, ова машина за етикетирање равних боца може бити посебно дизајнирана са џепним системом и системом пужног пужа; како би се боце тачно поравнале на транспортеру за савршено наношење етикета. Укључује чак и једну тачку и синхронизовани систем контроле брзине. Инхерентни систем за откривање дужине налепнице помаже да се избегне ручни унос и чување детаља о дужини налепнице у меморији и сваки пут се преузимају исти подаци за промену величине налепнице и поновно покретање опреме. Овим системом означавања равних боца штеди ваше време, спречава време рада машине, повећава производњу и смањује трошкове. Поред ове аутоматизоване машине за етикетирање боца, такође се може користити за наношење налепница на једностране равне боце, па чак и на тело / омотавање налепница на боцама округлог облика. Доступни су и опционални сигурносни ормарићи од стакла или акрила.

Аутоматска машина за етикетирање налепница са равном боцом једна је од најкориснијих. Погодно за наношење предњих, задњих или бочних налепница на равне / овалне / квадратне / округле контејнере снаге до 120 налепница у минути, у зависности од облика / величине производа и величине налепнице. Аутоматски систем поравнања производа синхронизован са системом горњег појаса. Машина укључује савремени софистицирани систем за издавање налепница за контролу микропроцесора са корисничким системом за осетљивост налепница и производа. Машина такође доступна са опционим системом за завијање чини је флексибилнијом за наношење једностране налепнице на равне боце или наношење намотане налепнице на округле производе.

Најразноврснија, елегантно дизајнирана машина за линеарно етикетирање која задовољава потребе главних корисника модерних линија за паковање, захтева високу ефикасност брзином, тачношћу и трајношћу. Једноставна подешавања која захтевају минимални алат или промену делова. Машина се може дизајнирати и испоручити са роботизованим двоструким покретним џепним системом или двоструким пужним пужним системом који обезбеђује савршено поравнање боца на транспортеру за прецизно наношење етикета. Избор система за стабилизацију производа зависи од облика, величине и потребне брзине.

Машина за етикетирање налепница има свој јединствени систем синхронизоване контроле брзине у једној тачки. Уграђени аутоматизовани системи за откривање дужине налепнице елиминишу сваку потребу за ручним уношењем и чувањем података о дужини налепница у меморији и сваки пут их преузимају за промену величине налепнице и поновно покретање машине. На тај начин систем штеди драгоцено време, избегавајући време прекида рада и помаже у постизању веће производње. Машина се може испоручити са опционално ојачаним (измијењеним) стаклом или акрилним сигурносним ормарићем. Машине које су захтевале све основне карактеристике као стандардну опрему како би се задовољиле тренутне потребе тржишта, а такође штеде трошкове и време.

Машина се може дизајнирати посебно за наношење једностраних равних боца као и налепница за тело / омотач на округле боце као опционалну функцију.

Главни механизми потпуно аутоматске машине за етикетирање равних површина:

1. Подесиво седиште предњег дела може подесити правац Кс осе, И осе, З осе и Р осе.

2. Главни део укључује делове - сакупљачки механизам, ваљкасти механизам, пилинг механизам, механизам за храњење, вучни механизам и вучу мотора.

3. Транспортна трака се користи за довођење производа на етикетирање у подручје етикетирања и њихово завршно обрађивање. Затим послати производе са овог подручја.

4. Транспортна трака која спроводи шипку делује као позитиван ефекат приликом испоруке производа.

5. Додир на екрану. Интерфејс за управљање човек-машина користи се за контролу стања отварања и заустављања опреме, промене параметара за отклањање грешака, посматрање И / О надзора и тако даље.

6. Управљање електричном кутијом врши се према конфигурацији кола опреме.

Када вам је потребно решење за етикетирање равних боца, ВКПАК нуди следеће производе који ће задовољити ваше захтеве