Брза, потпуно аутоматска машина за етикетирање апликатора за скупљање ПВЦ рукава

Аутоматска машина за етикетирање чаура усваја намерну напредну технологију --- покрива ознаку круга на боци. Вруће скупљање ради фиксирања на положају тела тела. Структура ове машине је компактна и погодна за производну линију различитих праваца и различитих висина.

Део машине усваја комбинацију дизајна модуларизације и чини машину поузданом. Подешавање висине усваја флуктуацију мотора. Погодно је заменити материјал. Посебан дизајн главе резача чини резање налепница тачнијим и поузданијим.

Широко се користи у бочици са минералном водом, бочици са чистом водом, бочици безалкохолних пића, бочици за лекове, боци за храну и другим контејнерима. Распон производних капацитета је 2000-40000БПХ.

Брза, потпуно аутоматска машина за етикетирање апликатора за скупљање ПВЦ рукава

Увод

Од оснивања, према искуству дуготрајне акумулације у механичком дизајну и производњи, према различитим потребама купаца развили су ВК-150Б, ВК-250Б, ВК-350Б, ВК-450Б, ВК-600Б (појединачни хеад лабел слееве Мацхине), његова брзина је 150 до 200 боца у минути, 250 до 300 боца, 350 до 400 боца, 450 до 500 боца, 600 до 700 боца. Машине за налепнице са двоструком главом производе се на основу надоградње технологије која омогућава да брзина производње достигне 40000 боца / сат. Према потребама купаца, апсорбујемо инострану напредну технологију за развој машина за етикетирање топљеним топљењем, аутоматских машина за паковање ПЕ фолија и машина за паковање картона. За потребе машина за паковање, из правца механичке структуре, дизајна кола, интелигентне контроле, повећања продуктивности за њихово побољшање, лансирајте нове аутоматске машине за паковање, да бисте свој производ промовисали на идеалнију руту, да бисте били напредни произвођач машине за паковање.

Ова машина за етикетирање апликатора за скупљање пвц рукава носиће бочицу, одвојену боцу, етикету рукава и скупљајућу етикету која је велике брзине, тачан положај, мање радника и савршено паковање. Наша машина се може применити на паковање пића, зачина, козметике итд.

Брза, потпуно аутоматска машина за етикетирање апликатора за скупљање ПВЦ рукава

Технички параметар:

Капацитет производње≥250 боца / минут (дужина етикете≤100 мм)
Проценат проласка≥99,9%
Целокупна производна ефикасност≥95% (према 24 сата)
Применљиви пречник боцеМогу се дизајнирати Ӕ28мм ~ Ӕ 125мм ,
Дужина боце која се примењује30 мм -280 мм цан може се дизајнирати посебна дужина
Материјал који се примењује на етикетиПВЦ 、 ПЕТ 、 ОПС
Применљива дужина налепнице30 мм ~ 250 мм
Дебљина налепнице која се примењује0,027 мм ~ 0,13 мм
Материјал који се примењује на етикетиПВЦ 、 ПЕТ 、 ОПС
Прозирна дужина налепнице≥5мм
Унутрашњи пречник папирне цеви≥4 ”(101,6 мм)
Спољни пречник папирне цеви≤500мм
ВолтажаАЦ380В , 50 / 60ХЗ. 3 фазе
Улазна снага машине за налепнице3КВ
Вањска димензијаМашина за налепнице: Л2100мм * В850мм0 * Х2000мм
Укупна маса700кг

Брза, потпуно аутоматска машина за етикетирање апликатора за скупљање ПВЦ рукава

Техничке карактеристике и примена:

1. Погонска јединица:

Синхронизовани пренос и погон по зупчаник са једним каишем. Промена ремена мењача биће брзо завршена. У поређењу са типом традиционалног вишеслојног слоја за чију је промену и одржавање потребно више од шест сати, његово одржавање је једноставно, а одржавање једноставно, тако да не утиче на производњу.

2. Глава резача:

Нови дизајн резача усваја корак мотор с великом брзином, стабилним и тачним кретањем, местом резања и савршеним скупљањем. Компатибилно са структуром синхроне локације налепнице, грешка места сечења је унутар 1 мм.

Брза, потпуно аутоматска машина за етикетирање апликатора за скупљање ПВЦ рукава

3. Јединица за храњење етикета:

Полица од једног материјала са разумном висином како би се олакшало постављање етикета. Усваја ротациони потенциометар који омогућава храњење налепница стабилним и течним и избегава грешку дужине налепнице, блока налепнице и других проблема када серво за налепнице преноси налепницу. Аутоматски ће се зауставити и осветлити аларм, а такође ће се приказати на додирном екрану.

4. Очистите јединицу:

Усвајање са координацијом мотора са двоструким кружним луком синхрони ремен чини синхроно чишћење пластичних језгара-гумених гума и осигурава стабилно лијевање етикета.

5. Систем ношења боца:

Прихваћен са механичким мењачем за погон позиционог ремена са обе стране. Током промене целокупне јединице за ношење боца, доле и горе, ширина се контролише једним ручним точком са циљем синхроног и брзог подешавања.

6. Глава машине горе-доле:

Усваја мотор према горе и доле што омогућава једноставнији рад.

7. Нови тунел за скупљање паре:

Тунел за стезање паром у новом стилу изузетно побољшава ефикасност. Прилагођавање и одржавање је погодно, скупљање је у реду. Излив паре користи стил раздвајања који тунел чини глатким. Изливна уста су подељена на четири дела и висина, место и количина паре сваког дела могу се прилагодити како би ефекат скупљања био савршен. Парна врећа ниског притиска користи дизајн бешавне челичне цеви, а свака прикључна цев користи нерђајући челик мекане цеви, тако да је демонтажа и причвршћивање врло згодно. Цела машина је направљена од нерђајућег челика, тако да чува топлоту и штеди изворе енергије. Поред тога, у складу је са међународним сигурносним стандардима. Раван од нерђајућег челика на дну може кондензовати воду и одводити их, а на радно окружење се не може утицати. Испред и на задњој страни тела кутије налазе се два очна прозора. Водоотпорни дизајн целе машине направљен је од нерђајућег челика што чини рад и одржавање погодним.

8. Нови тунел за скупљање топлим ваздухом:

Усваја машину за пухање под високим притиском. Специјално дизајнирани кружни тунел са топлим ваздухом штеди више енергије и чини стезну боцу лепшом. У поређењу са традиционалним скупљајућим тунелом, овакав тунел може бити бољи за закривљене боце.