Машина за етикетирање производа

Означавање директно на производу

Било да етикетирате директно на књиге, отворе за грејање, челичне калеме или блокове сира, постоји решење ВКПАК за етикетирање вашег производа.

ВКПАК је дизајнирао многе системе директног означавања производа. Ови системи укључују или штампу налепница ВКПАК и наношење налепница или апликатора налепница, у зависности од примене. Они такође могу укључивати периферне уређаје као што су ваге, прилагођена монтажа, руковање материјалом, скенери, верификатори, кућишта или интегрисани рачунари осетљиви на додир. Методе наношења етикета за директно означавање производа укључују набијање, надувавање, надувавање или брисање.

ВКПАК-ова репутација системске интеграције предност је у апликацијама за означавање производа. Многе апликације захтевају неки облик интеграције, било да је то интеграција софтвера, интеграција руковања материјалима или обоје. ВКПАК су стручњаци у дизајнирању система означавања производа који удовољавају одређеним захтевима сваког купца.

Као део комплетних ВКПАК-ових решења за паковање, машине за аутоматско етикетирање могу се користити са разним машинама за паковање или као самостална јединица. Норланд Интернатионал нуди широк спектар етикета погодних за уградњу или употребу на столу, као и решења за етикетирање осетљивих на притисак, скупљајући чауре или ваљке. Ова решења за етикетирање су свестрана и задовољавају захтеве у скоро свакој индустрији, укључујући воду и пиће, козметику, храну, предмете за домаћинство и још много тога. Контактирајте свој тим у ВКПАК-у да бисте утврдили да ли машина за етикетирање најбоље одговара вашим потребама.

Решења за етикетирање која се нуде у ВКПАК укључују брзи апликатор штампача за налепнице. Ова широка палета решења за етикетирање нуди се да задовољи разне потребе за идентификацијом производа. Решења за етикетирање укључују апликаторе за штампаче етикета, апликаторе за етикете и штампаче за етикете. За сва питања или питања која имате могу се обратити представнику решења за етикетирање.

Када вам је потребно решење за означавање производа, ВКПАК нуди следеће производе како би удовољили вашим захтевима