Машина за етикетирање двостраних равних боца за разне тегле са равним квадратним боцама

Увод

Ова машина за етикетирање четвртастих боца опремљена је рачунарским екраном осетљивим на додир чији је распоред врло великог интегрисаног кола. њиме управља микро-рачунар са екраном осетљивим на додир кинеског карактера, што је остварило комуникацију човек-машина. Конфигурација микрорачунара корисна је за сав унос података додирним екраном, а такође и за свеобухватну контролу стања у раду након покретања машине.

Машина за етикетирање двостраних равних боца за разне тегле са равним квадратним боцама

ПЛЦ машина за округло лепљење етикета је производ надоградње компаније која има једноставну и разумну структуру и лака за рад. Производња се може прилагодити спецификацијама и карактеристикама бочица и етикета. погодан је за све врсте боца. И провидне лепљиве налепнице и нетранспарентне лепљиве налепнице могу се добро налепити на боцама или контејнерима, било да су то стаклене боце или пластичне боце које се користе у прехрамбеним, машинским или козметичким пољима.

Машина за етикетирање двостраних равних боца за разне тегле са равним квадратним боцама

Технички параметар

Брзина означавања30 ~ 120 боца / минут (Овиси о величини контејнера и дужини етикете)
Спољни пречник контејнера20 ~ 120 мм
Висина контејнера35 ~ 200 мм
Распон дужине етикете233 ~ 200 мм
Распон висине етикете15 ~ 90 мм
Грешка на етикети≤ ± 0,5 мм
Пречник роле етикетеУнутарњи пречник колута: 76мм; Спољни пречник колута: Мак 360 мм
смер протокаЛево → Десно
Нето тежина650кг
Цонтоур Сизес2400мм * 800мм * 1370мм

Машина за етикетирање двостраних равних боца за разне тегле са равним квадратним боцама

Техничке карактеристике и примена:

1. спецификација колута налепнице: пречник колута налепнице је ≤350 мм, максимална ширина је 90 мм, пречник рупе намотаја је 75 мм.

2. радна температура: 5 ~ 35 ℃

3. Влажност при раду: 30% ~ 80% РХ

4. Радно окружење: Нема запаљивих и експлозивних гасова и прашине

Машина за етикетирање двостраних равних боца за разне тегле са равним квадратним боцама

Принципи рада:

Контролер ће покренути корачни мотор налепнице за пренос и брзо нанети етикету након што открије да бочице треба да се етикетирају помоћу сензора положаја боце и заједно са помичним мотором за налепнице. Операција преноса етикете ће бити заустављена када открије да постоји јаз између етикета, у овом тренутку се шаљу сигнали кодирања. А контролер је бројао наше означене боце и освежавао податке и приказивао се на екрану. А контролер такође надгледа сва подешавања параметара и аларм на време како би контролисао рад машине.

1. Ова серија производа није погодна само за округле лименке / тегле / цилиндре / боце, већ и за равне четвртасте бочице у фармацеутској, пестицидној, прехрамбеној и хемијској индустрији.

2. Може аутоматски завршити груписање боца, слање трака са маркама, синхроно одвајање налепница, етикетирање и аутоматско штампање броја серије итд.

3. Уз механичку технологију, за погон користи мотор са великим обртним моментом и увезени фотоелектрични систем управљања и ПЛЦ систем управљања, што гарантује тачно означавање, стабилност, поузданост и високу ефикасност.

Машина за етикетирање двостраних равних боца за разне тегле са равним квадратним боцама

  • Са микрорачунарским системом за означавање, брзим и стабилним, погодним за дугогодишњи рад са функцијом провере система: налепнице недостају или су сломљене, изостављају се, е-стоп, абнормална конверзија фреквенције, недостаје врпца за писаће машине, може аутоматски да открије и заустави.
  • Функција И / О самоконтроле може приказати све системске фотоелектричне сигнале и мотор, скратити време поправке и смањити трошкове одржавања.
  • Са степеном мање контроле брзине, брзина означавања се аутоматски мења у зависности од брзине преноса, нема потребе за померањем сензора за означавање.
  • Направљен од СУС304 и легуре алумни, у потпуности испуњава ГМП захтеве.

1. Какву машину за етикетирање имате?

Поштовани купче, имамо аутоматску и полуаутоматску машину за етикетирање округлих контејнера и равне површине. Неки модели за једну етикету, а други за две етикете или чак више. И можемо дизајнирати машину у складу са вашом специфичном ситуацијом означавања.

Стога, слободно нам пошаљите своје захтеве за означавање, ми ћемо вам пружити задовољавајуће решење за означавање.

2. Да ли бисмо могли да додамо машину за кодирање датуму штампања и бр. Серије?

Да, можете да додате машину за кодирање да бисте штампали слова и бр. Који желите. То је врућа марка и може да штампа највише три реда.

3. Које податке треба доставити да бисмо проверили одговарајући модел?

Пошаљите нам слику вашег контејнера и етикете, као и величину контејнера и етикете.
Молим вас реците нам какву етикету користите, ако је могуће. (На пример, самолепљиви, лепак за могле, врући лепак итд. Без обзира да ли је етикета у колуту или у комадима.)
Затим ћемо вам дозволити да проверите одговарајући модел.