Машина за етикетирање картона

Валовита кутија, машина за штампу на картонским кутијама и етикета

Валовити контејнери пружају свестраност као решење за паковање за употребу на тржиштима отпреме, складишта, дистрибуције и логистике. Висок однос чврстоће и тежине чини га идеалном опцијом за ове примене.

ВКПАК нуди решења за етикетирање и штампање на валовитој кутији која пружају могућности у висини карактера, резолуцији штампе и квалитету бар кода, укључујући машину за етикетирање кутија и примењују се на високе стопе читања бар кода.

Карактеристике

  • Углавном се користи за етикетирање картона или картона у фармацији, дневним хемикалијама, картонима и другим индустријама.
  • Изузетно једноставна за употребу и интерактивна контрола на додирном екрану чини рад практичним и директним. Капацитет производње и број преосталих етикета могу се приказати у реалном времену. Такође нуди богате функције помоћи на екрану и аларме за грешке. Алгоритам вештачке интелигенције који се користи у управљачком програму, прилагођавање параметара је минимизирано приликом промене производа.
  • Снимак параметара може се трајно сачувати. Нема потребе за ресетовањем и само позивањем одговарајућих група параметара када мењате производе.
  • Опционални кодер за вруће утискивање или инкјет кодер за кодирање датума на налепницама, он-лине читач бар-кодова за скенирање бар-кодова на налепницама и одбацивање нечитљивих производа.

Означавање картона једна је од најосновнијих аутоматизованих апликација за означавање. Већина апликација за означавање картона је директно напред. Јединица за етикетирање са апликатором за наношење тампа наноси отиснуту или унапред одштампану налепницу на бочну страну кутије. Све јединице за етикетирање ВКПАК могу да штампају и примењују или примењују унапред одштампане етикете на картоне. Питање је, КАКО желите да означите картон? Да ли вам је потребан одређени механизам за штампање или ток података? На коју страну картона желите да се налепница односи? Да ли су вам потребне суседне етикете на картонском картону или умотавање угла? Која је величина налепнице? Колики је ваш проток? Сва ова питања треба узети у обзир при одабиру најбољег етикета за вашу апликацију.

ВКПАК вам може помоћи у одабиру опреме за етикетирање картона, као и интеграцији и уградњи у вашу производну линију. Будући да ВКПАК има најшири спектар јединица за штампу и наношење, у могућности смо да понудимо апликаторе за штампаче са било којим од главних мотора за штампаче налепница. ВКПАК апликатори и апликатори за штампаче могу да поднесу већину величина етикета. Чак имамо јединице које могу применити ВЕЛИКУ налепницу од 8,5 к 17 ″! У зависности од ваше пропусне моћи, ВКПАК нуди различите јединице величине тела. Наши компактни мини апликатори за штампаче користе ролну етикета од 8 ″ ОД и идеални су за апликације мале запремине или апликације ограничене у простору. Стандардна величина тела може поднети до 16 ″ спољне налепнице за налепнице и савршена је за налепнице са великим запреминама и у дугим картонима.

Предности:

1) Контролни систем: Користите ПЛЦ контролни систем марке СИЕМЕНС са високим стабилним радом и изузетно ниском стопом отказа.

2) Оперативни систем: СИЕМЕНС 7-инчни екран осетљив на додир, директно визуелни интерфејс, лако управљање, такође богат функцијом помоћи и функцијом приказа грешака.

3) Систем за проверу: Користите немачки ЛЕУЗЕ сензор за налепнице, аутоматску станицу за налепнице, стабилне и практичне немају много веће захтеве за радником

4) Пошаљите систем етикета: Немачки систем за означавање мотора Авери, стабилан са великом брзином.

5) Функција аларма: Као што је изливање етикете, сломљена етикета или други квар током рада машине, сви ће се алармирати и престати да раде.

6) Материјал машине: Машина и резервни делови користе материјал од нерђајућег челика С304 и анодизирану старију легуру алуминијума, са високом отпорношћу на корозију и никада не рђају.

7) Сви нисконапонски кругови користе немачку марку Сцхнеидер.

Када вам је потребно решење за етикетирање картона, ВКПАК нуди следеће производе како би удовољили вашим захтевима