П: Да ли сте фабрика или трговачко предузеће?
О: Ми се фабрички фокусирамо на пројектовање, производњу, монтажу, инсталирање и отклањање грешака у различитим врстама машина за пуњење, затварању и означавању машина.

П: Можете ли да пошаљете видео који приказује како ваша машина ради?
О: Свакако, направили смо све видео записе наше машине.

П: Да ли направите тест пре отпреме?
О: Увек тестирамо машину у потпуности и постарамо се да ради несметано пре слања.

П: Који је рок плаћања и услови трговине?
О: Прихватамо уплате Т / Т, Вестерн Унион, МонеиГрам, Алибаба Траде Ассуранце.
Појам трговине: ЕКСВ, ФОБ, ЦИФ, ЦНФ.

П: Који су МОК и гаранција?
О: Не постоји МОК, добродошли да наручимо, обећавамо 12 месеци гаранције.

П: Какав пакет за отпрему?
О: Користите основни омот од растезљивог филма око целе машине, а упаковано у извезено дрвено кућиште, такође може бити у складу са вашим захтевима.

П: Ако машина нема гаранцију, шта можемо учинити ако су неки делови поломљени?
О: Нудимо машинску услугу за цео живот, ако су било који резервни делови покварени након годину дана, купци могу купити резервне делове на локалном тржишту или купити од добављача, купцима можемо послати резервне делове за 24 сата. А сви наши делови за машинске делове су оригинални од светске познате марке, лако их је пронаћи на локалном нивоу.

П: Која је ваша гаранција?
О: Гарантујемо машину годину дана. У години гаранције, сви резервни делови су покварени због проблема са квалитетом ВКПАК-а, резервни делови ће се испоручивати бесплатно за купце, а купац треба да плати трошкове превоза ако је терет пакета већи од 500 грама. Лако трошење резервних делова није у реду услове гаранције, као што су О-прстенови, каишеви који се испоручују са машином током једне године употребе.