Обострана опрема за етикетирање која се не лепи за пластичне стаклене боце

Двострана машина за аутоматско етикетирање погодна је за квадратне боце или равне боце са двоструком ознаком или једном ознаком. Појас облика може бити нагнут, а глава за етикетирање може се подесити у осам оријентација, тако да се машина може успешно одложити за неколико минута за било коју боцу.

Параметар машине за етикетирање боца

Напајање (В / Хз): АЦ 220/50 110/60
Снага (В): 1500
Прецизност етикетирања (мм): ± 1,0
Величина етикете (мм): Висина 15-100мм Дужина 20 ~ 300мм
Величина боце (мм): Спољни пречник 12-100мм Висина 30-200мм
Капацитет (б / м): 40-120
Димензије (Д × Ш × В) (мм): 2200 × 1400 × 1550
СЗ (кг): 320

Обострана опрема за етикетирање која се не лепи за детаље о пластичним стакленим боцама

Притисак између активне осовине и притисног ваљка може се подесити, тако да се смер кретања ланела може слободно подесити. Ознака се притиска само флексибилно, без изазивања изобличења.

Глава за етикетирање усваја структуру ваљака са двоструким прешама, гарантује да се етикета чврсто вуче, али да се не прекида због одсецања папира испод одвојеног квачила, одвојено квачило чини натезање уравнотеженијим. Људски интерфејс заснован на екрану осетљивом на додир на кинеском и енглеском језику са једним системом помоћи на мрежи олакшава управљање машином. Прешани појас се плаши главне транспортне линије, тако да две транспортне линије раде апсолутно синхроно.

Обострана опрема за етикетирање која се не лепи за детаље о пластичним стакленим боцама

Аутоматска машина за етикетирање испоручује се са познатим мотором Север, тако да остварује стварно управљање затвореном петљом и избегава феномен „слепог хода“ када се испоручује са корачним мотором. Вишеканални кодер прецизно открива положај означавања великом брзином. Налепницу притиска преклопник након наношења на бочицу и притискају активни и пасивни спужвасти ваљци. тако да када се етикета залепи нема бешику. Нарочито се односи на кристалне боце обележене провидним налепницама. Опционални сет за вожњу ваздухом и етикете на ваљцима може прецизно обележити округле боце.

Аутоматске машине за етикетирање могу се користити као самосталне станице за етикетирање, али су произведене да раде као компонента аутоматизованог система паковања. Различите машине за етикетирање могу се користити за наношење налепница у различитим форматима, као што је објашњено у наставку. Аутоматске машине за етикетирање могу да додају значајну брзину процесу етикетирања, захтевајући само руковаоца за постављање и замену ролни етикета. Обично, како се боце померају низ систем тракастих транспортера, сепаратор боца ће се користити за постављање малог размака између сваке посуде, осигуравајући да се доследна апликација без бора наставља чак и при повећаној брзини.

Обострана опрема за етикетирање која се не лепи за детаље о пластичним стакленим боцама

Формати означавања

Машине за етикетирање могу да примене етикете на низ врста и величина контејнера у различитим форматима. Једна од најчешћих врста налепница на омоту. Умотајте етикете, једноставно, омотајте етикету око боце. Флаширана вода и други производи за пиће користе предност једноставности умотавања налепница, које добро функционишу са округлим контејнерима. Међутим, машине за етикетирање могу постићи много више од пуког омотавања етикете око боце. Горњи и доњи етикета и предњи и задњи етикета могу налепити две различите налепнице на исти контејнер док се креће кроз машину за етикетирање. Имајте на уму да ће у зависности од конфигурације ове врсте машина за етикетирање саме етикете бити потребне у одређеном окружењу произвођача етикета. Ова два система етикета омогућавају паковачима да направе предњу етикету за маркетинг и презентацију производа, истовремено стављајући хранљиве и друге информације на задњу етикету. Ознаке се такође могу произвести за наношење три налепнице на плочама на квадратне или правоугаоне контејнере, налепнице на угловима и друге прилагођене формате за јединствене пројекте паковања.