Машина за етикетирање тегли

Тегла је посуда која је обично направљена од стакла, глине или пластике, чији је капацитет од дела литра до више литара.

У компанији ВКПАК пружамо еколошке машине за аутоматско етикетирање које наношење етикета за ваше комерцијално пословање чине лаким и приступачним. Наши апликатори налепница идеални су за налепнице на зиданим теглама и пружају брзу, равну и тачну налепницу за било шта у тегли

Аутоматизоване машине за етикетирање стаклених и пластичних тегли

Најбоље се препоручује уз ВКПАК-ов систем за етикетирање боца

Иако паковање производа у теглу може изгледати једноставно. Али безброј је фактора и избора између почетка производње и коначног производа који купац преузме с полице. Један од најупечатљивијих елемената вашег производа у јарима је његова етикета. Без обзира да ли користите стаклене или пластичне тегле, изрезане по мери или колутове етикета - важан је само утисак који остављате на купца.

Због тога је толико важно имати поуздану машину за етикетирање тегли за ваш производни процес. Ако тражите етикету која се прилагођава вашим потребама, премашује санитарне стандарде и сваки пут тачно примењује етикете, онда сте дошли на право место.

Означавање комерцијалних тегли

Имате пуно могућности када је у питању етикетирање комерцијалних тегли, посебно за прехрамбене производе. две главне врсте налепница на теглама су величине цут-т0, које долазе у једном непрекидном листу и могу се исећи на било коју ширину која вам је потребна. Већина произвођача се одлучује за колут налепница које су претходно исечене. Ово штеди време и ствара јединственији изглед. Унутар те две опције постоји безброј врста етикета. Можете користити изрезане налепнице за једноставне пројекте или металне налепнице које се истичу на полици. Етикете могу бити водоотпорне или винилне за додатни квалитет. Без обзира коју врсту етикете наносите на тегле, обавезно користите машину за етикетирање која је прилагодљива, брза и тачна.

Избор правог етикета

Много је фактора које треба узети у обзир при улагању у машине за етикетирање индустријске класе. Међутим, процес не мора бити сложен. Ако знате шта вам треба, обратите се нашем пријатељском тиму да бисте добили понуду. Нудимо широк спектар машина и радо ћемо задовољити ваше специфичне потребе. Ако и даље откривате које решење за етикетирање је најбоље за ваше пословање, онда ћемо вам радо помоћи. Контактирајте нас данас да бисте сазнали више!

Када вам је потребно решење за етикетирање тегли, ВКПАК нуди следеће производе како би удовољили вашим захтевима