Машина за етикетирање кашике

Многе индустрије се ослањају на канте за складиштење и транспорт својих материјала и производа. Без обзира коју врсту посла водите, важно је да ваш систем означавања канте буде поуздан, брз и прецизан.

Најбољи начин да осигурате да су ваши производи правилно означени је прилагодљиви систем. ВКПАК машине су модуларног дизајна и могу се интегрисати са разним додацима за различите примене. ВКПАК-ове машине се лако могу прилагодити вашој тачној величини контејнера, држите га тачно на месту пошто се лепи етикета. Означивач канте је брзи систем који може да прими разне врсте етикета, као што су омотане налепнице или равне бочне налепнице за правоугаоне канте.

Видео:

У зависности од вашег тренутног погона, наш систем означавања канта може бити самостални систем или интегрисан у већу производну линију. Инжењерске способности ВКПАК-а су јаке и поносимо се способношћу да осмислимо решење за аутоматизацију дизајнирано за ваше производне потребе.

Главни параметар (стандардни модел)
Тачност означавања± 1 мм
Брзина етикетирања30-45 ком / мин
Величина етикетеЛ: 20мм-285мм Ш: 20мм-135мм
Величина производаПречник: 25мм-100мм В: 25мм-300мм
ТежинаОко 185кг
Снага1000В

Решење за етикетирање канте

Машина за етикетирање канта је једноставна за рад са бројачем етикета. Унапред подешена контрола серије, тастатура и дигитални екран погодни за низ цилиндричних апликација за означавање великог формата. Има корачне моторе за брзо и тачно означавање и пнеуматски контролисано постављање врата. Подизање кашике са моторизованим погонским склопом за оптимално постављање етикета. Са непрозирним откривањем налепница као стандардним и лако подесивим пред-точењем и позиционирањем налепница са степенастом скалом.

Поуздано решење за линијско означавање канти и канте. Јединствени крак апликатора за налепнице који се брише уграђен је у ВКПАК јединицу за штампу и наношење или у апликатор за етикете како би се тачно обележиле цилиндричне посуде као што су канте и канте. Ремен апликатора на ремен прати обим канте или бубња да би се сигурно обрисао на етикети.

Приказани систем укључује апликатор ВКПАК налепнице у водоравном положају за наношење унапред одштампаног налепнице. Ова врста система за етикетирање канте / канте може применити већу етикету, на пример етикету ширине 6 ор или 8,5 ″, како би се обезбедиле потпуне, читљиве информације.

Ознака Паил је технолошки најнапреднија машина за етикетирање Паил. Посебно је дизајниран за тачно и ефикасно наношење предњих или предњих и задњих етикета на велике индустријске округле и квадратне канте, канте, бокали и каде. ВКПАК-ов јединствени приступ користи капице за брисање, манипулацију ваздухом и серво управљане системе каиша како би се гарантовала доследна примена без бора. За умотавање канта, канти, каде и бокала дршкама, опциони модул за оријентацију сваки пут прецизно усмерава ручке на етикету.

Тип и спецификације етикете

Моћан и свестран етикета за етикетирање кашика, ведра, бокала и каде са предње или више плоча

Тип машине: Машина за етикетирање ведра, етикета за канте, етикета за канте

Означавање апликација: Ознака са предње стране, са више плоча, са потпуним омотом

Врсте контејнера: Ознаке округле или четвртасте пластичне канте, бокали, канте, каде, метал и већина других материјала

Направљено да задовољи ваше потребне спецификације

Ако вам је потребно једноставно решење за наношење, наш апликатор за налепнице са кантама долази са многим премиум функцијама које обезбеђују брзо и ефикасно наношење налепница за постизање врхунске ефикасности рада.

Јединствени дизајн направљен за максималну ефикасност обележавања ведра

У ВКПАК-у увек тражимо начине и методе који ће вашем објекту помоћи да се оптимизује за максималну ефикасност радног оптерећења. Наш етикета за ведове направљен је по истој методологији.

На етикету је причвршћена вакуумска решетка са кратким ходом на ваздушни цилиндар (отприлике 15 ″ у дужину) која укључује неколико ребрастих ременских погонских ремена са степенастим мотором са променљивом брзином за помоћ и ношење дуга , меке налепнице. Вентилатори за мафине користе се за стварање вакуума да би се сува страна налепнице држала насупрот о-прстеновима како би се омогућило кретање.

Чврсти утискивач брисача од филца, причвршћен на крају решетке на етикетирању канти, користи се за контакт са површином производа како би се притиснула етикета за почетно причвршћивање; налепница се прикачи док повлачи решетку напредни производ.

Моторизовани о-прстенови се померају док се налепнице издају и заустављају када предња ивица налепнице досегне врх филцане марамице. Ово одређује сензор фотоелектричне налепнице који открива положај заустављања и који је доследан (чак и са различитим дужинама налепнице).

Уско постављене паралелне вођице ручица (за вертикални положај) постављене су да очисте врх сваког производа како би се одржала директна оријентација, спречавајући ротирање производа ван положаја док путују до склопа стабилизатора задржавајућег ремена.

Сви ови кораци се раде у тандему како би се осигурало да ваш поступак означавања канти континуирано максимизира капацитет и елиминише застоје што је више могуће.

Направљено издржљиво са врхунским материјалом и компонентама

Стандардно са свим апликаторима етикета из ВКПАК-а, наш етикета за ведове израђена је од анодизираног алуминијума и компонената од нерђајућег челика за тешке услове рада. Водеће шине уграђене су у транспортер етикете за канте како би се осигурало да производ остане у одговарајућим параметрима за тачно и доследно означавање.

Осигурајте врхунску оперативну ефикасност у вашем објекту помоћу ВКПАК-овог етикета за ведра. Контактирајте нас данас да бисте започели и затражили понуду.