Машина за двострано етикетирање вертикалне пластичне боце са предње и задње стране

Аутоматска самолепљива машина за обострано етикетирање погодна је за једнострано или обострано етикетирање равних боца, боца посебног облика и квадратних боца у свакодневној хемијској, кућној хемији, лековима и храни. Као што су боце са мазивом, боце са детерџентом за прање рубља, бочице са лаком за ципеле, боце за рибу, боце за пиће, козметичке бочице итд., Опционални штампач са кодом на траци или инкјет штампач, истовремено обележавање ради постизања броја серије производње, датума производње и других информација, да би се постигла интеграција етикетирања и инк јет штампача, смањење процеса паковања и побољшање ефикасности производње.

Машина за двострано етикетирање вертикалне пластичне боце са предње и задње стране

Увод

Ова машина за етикетирање пластичних боца је ПЛЦ систем контроле, усваја многе модерне електронске технике попут ПЛЦ технологије зрелости, А / Д претварача велике брзине, фотоелектричне детекције, матричног ЛЦД екрана, контролу екрана осетљивог на додир, а такође је и нови производ за надоградњу који је дизајниран наше компаније. Контролер је комбинован са многим аспектима, а то је микрорачунарска контрола (додирни екран, системска контролна табла и панел интерфејса сигнала); Сензор сигнала (фотоелектрични сензор дифузног рефлексије и супротстављени фотоелектрични сензор); корачни мотор и покретач (корачни мотор) и покретач корачног мотора); регулисано напајање (трансформатор снаге и панел регулисаног напајања). Веома велико интегрисано коло система су увезене висококвалитетне компоненте које имају брзу брзину означавања, високу поузданост и добру стабилност. Овај контролер је развијен од традиционалног ЛЦД контролера, али се разликује од традиционалног ЛЦД контролера, не само што је превелики интерфејс човек-машина, већ и додатни графички приказ и функција сигнала чине машину лакшом за употребу и хуманизованијом. Посебно додајте дигиталну контролу мотора са подесивом брзином који је реализовао контролу боца одвојену брзину, брзину помицања наљепница и брзину преноса боце, а такођер контролира покретање и заустављање. Тада стварно значи да свим радним машинама управља контролер.

Машина за двострано етикетирање вертикалне пластичне боце са предње и задње стране

Технички параметар

Брзина означавања40-150ком / минут
Пречник боцеИспод 120мм
Величина етикете(Л) 20-280мм (Х) 30-140мм
Грешка на етикети≤ ± 1 мм
Спољни пречник колута:Мак 360мм
унутрашњи пречник ролне етикетаφ76мм
Нето тежина300кг
Цонтоур Сизес2000 * 900 * 1700 мм

Машина за двострано етикетирање вертикалне пластичне боце са предње и задње стране

Техничке карактеристике и примена:

1. Електронски управљачки делови ове машине за етикетирање пластичних боца који се састоје од главног оквира, транспортне траке, уређаја за одвајање, станице за етикетирање, етикете запремине, преграде за етикете запремине и оперативног екрана итд.

2. Резервација излаза: можете поставити жељени излаз, заустављен је након постизања циља.

3. Бројање излаза за сваку смену: пребројте све налепнице за сваку смену како би производња ефикасно контролисала укупну производњу.

4. Аутоматски се заустави када се истроше етикете: може се алармирати када се истроше све етикете.

5. Централизована контрола мотора за подешавање брзине: Контролер може директно да контролише брзину сваког мотора за подешавање брзине, покреће и зауставља.

Машина за двострано етикетирање вертикалне пластичне боце са предње и задње стране

6. Различити садржаји приказују се за различити интерфејс на додирном екрану. реализован мени покрета, свестрани аларм и сликовито објашњен на кинеском.

7. Резерва искључења података: Управљач може заштитити подешавање параметара и статистичке податке како би избегао губитак података ако је машина случајно искључена.

8. Упозорење на квар: надгледајте многе грешке у поступку означавања, машина ће се аутоматски искључити алармираним и црвеним светлом кад се систем поквари.

9. Ова машина за етикетирање пластичних боца Погодна за фармацеутску, прехрамбену, дневну хемијску индустрију као што су кружно етикетирање и полукружно етикетирање округлих предмета.