Квалитетна машина за аутоматско етикетирање натезних рукава

Ова машина за етикетирање натезних рукава усваја ЛЦД екран осетљив на додир који контролише цео процес: ношење боца, одвајање боца, ношење материјала, чишћење, сечење налепница, навлака етикета и скупљање. Операција је врло згодна. како бисмо повећали ефикасност, а на основу механичке структуре, дизајна кола, интелигентне контроле, користите систем управљања електричним апаратима, што је важно за обележавање машине за чауре за пиће, развили смо напредни електрични апарат.

Јединица одбојника за храњење материјала дизајнирана је за контролу етикете, пуферирање процеса храњења етикета и избегавање закривљених налепница и налепница. Место сечења етикета контролише фотоелектрика и људска машина како би се проверило место сечења етикета и омогућило прецизније сечење. Да би се уравнотежиле инерцијске силе како би се лијевање наљепница прецизније и стабилније остварило у процесу додавања наљепница, усвојите уређај за аутоматско затезање јединице за улагање наљепница, како би се избјегле несигурне, мале брзине и зачепљење наљепница у процесу додавања наљепница са врућим скупљањем. и брзо направите поступак течним и налепницом за храњење, наша компанија је развила двоструку погонску јединицу, овај КМЛ-350 Ова машина за етикетирање растезљивих чаура може постићи брзину од 350 боца / минут, брже од уобичајене машине.

Квалитетна машина за аутоматско етикетирање натезних рукава

Технички параметар

Капацитет20000 БПХ (висина налепнице≤100 мм)
20000 БПХ (дужина етикете≤100 мм)
18000БПХ (висина налепнице≤250 мм)
18000БПХ (дужина налепнице≤100 мм)
Проценат проласка≥99,9%
Целокупна производна ефикасност≥95%
Према 24 сата
Применљиви пречник боцеӔ28мм ~ Ӕ 125мм
Применљива дужина налепнице30 мм ~ 250 мм
Дебљина налепнице која се примењује0,027 мм ~ 0,13 мм
Ознака материјалаПВЦ 、 ПЕТ 、 ОПС
Унутрашњи пречник папирне цеви≥4 "(101,6 мм)
Спољни пречник папирне цеви≤500мм
ВолтажаАЦ380В, 50 / 60Хз, 3 фазе
Улазна снага машине за налепнице6КВ
Улазна снага скупљајућег тунела1.5КВ
Притисак извора паре1-8Кг / цм2
Потрошња паре< 50 кг / сат
Вањска димензијаГлавна машина са ознаком рукава: Л2100 * В1100 * Х2000
Скупљајући тунел: Л2300мм * В500мм * Х1500мм
Укупна маса1000 кг

Техничке карактеристике и примена:

1. Ова машина за етикетирање натезних рукава усваја синхронизовани пренос и погон зупчаником једним ременом. Промена ремена мењача биће брзо завршена. У поређењу са типом традиционалног вишеслојног слоја за чију је промену и одржавање потребно више од шест сати, његово одржавање је једноставно, а одржавање једноставно, тако да не утиче на производњу.

2. Оригинални претварач главе резача налази се унутар главе резача и када скинете главу резача, није потребно исправљати синхрони ремен. Такође има јединствени лагани додирни екран човек-машина, што значи, аутоматско тражење оригиналне локације, као и сигурност и удобност која је испред осталих производа са сличним производима. Нови дизајн резача усваја корак мотор с великом брзином, стабилним и тачним кретањем, местом резања и савршеним скупљањем. Компатибилно са структуром синхроне локације налепнице, грешка места сечења је унутар 1 мм.

3. Усваја ротациони потенциометар који омогућава храњење етикета стабилним и течним и избегава грешку дужине налепнице, блока налепнице и других проблема када серво за налепнице преноси етикету.

4. Уређај за блокирање на завртњу на завртњу ефикасно контролише рад квара и осигурава сигурност средишњег стуба.

5. Усвојен са механичким мењачем за погон позиционог ремена са обе стране. Током промене целе јединице за ношење боца, доље и горе, ширина се контролише једним ручним точкићем са циљем синхроног и брзог подешавања.

6. Усвојите мотор према горе и доле који омогућава лакши рад.

7. Нови тунел за скупљање топлог ваздуха: Усваја машину за пухање под високим притиском. Специјално дизајнирани кружни тунел са топлим ваздухом штеди више енергије и чини стезну боцу лепшом. У поређењу са традиционалним скупљајућим тунелом, овакав тунел може бити бољи за закривљене боце. (Опционално).

Предности

1. Машина за етикетирање рукава компаније погодна је за све врсте боца воћних сокова, чајних напитака, млечних производа, чисте воде, зачина, пива, спортских пића и друге индустрије хране и пића, не само да има високо прецизан положај и контракцију више истакнута бочица савршена бочица.

2. Висока стабилност механичке структуре, цела машина израђена од нерђајућег челика и оквира од легуре алуминијума покрива заштитни крути оквир, чврсту рђу.

3. Квалитетна тачност позиционирања, сав дизајн механичког преноса, употреба налепница са присилним чаурама.

4. Ниски трошкови одржавања потрошног материјала, ниски трошкови одбацивања ове оштрице машине, лако се замењују, трошак трошкова је низак.

5. Поуздан сервис, авион има мноштво складишта резервних делова, спремних за пружање, као и искусни инжењери који вам пружају техничку подршку.

6. Елегантан изглед, укупни оквир јаке, лагане и флексибилне употребе.

7. Нови водећи дизајн у индустрији, квалитет је чвршћи и изврснији, ни на који начин не може упоредити постојеће домаће производе.

8. Машина је једноставна и елегантних структурних компоненти, осигурава ниску стопу отказа, лако одржавање.

9. Комплетан опсег сигурносних главних сигурносних кутија, заправо промишљен дизајн.

10. Синхроне боце, испоруке и стабилне;

11. Подесиви секач, маневар сечења, животни век удвостручен.

12. Интерфејс човек-машина, делује хуманије;