Машина за етикетирање кутија

Аутоматизовани систем за етикетирање валовитих кутија, кутија и картонске амбалаже

Најбоље се препоручује уз машину за етикетирање ВКПАК.

Било да етикетирате кутије за широку потрошњу, картоне за храну или амбалажу за било коју другу врсту производа, ваш систем етикетирања је важан. Када производите или дистрибуирате производе, ефикасност и прецизност су пресудни за ваш успех. Неуредни или спори системи могу у потпуности избацити вашу производњу и профит. Због тога је толико важно одабрати поуздан апликатор етикета за кутије за своје пословање.

Означавање комерцијалних кутија

Постоји неограничен избор комерцијалне испоруке и паковања и сви захтевају прецизно означавање кутија. Можете користити преклопне картоне за паковање хране попут кутија са житарицама или послужавника за пицу. Ове врсте кутија најбоље изгледају са светлим, јасним налепницама, прецизно нанете на сваку кутију. Наше аутоматизоване машине за етикетирање кутија осигуравају да је сваки пакет идентичан и спреман за потрошача.

Још један популаран избор су валовите кутије, такође назване валовита плоча, фибербоард или комбинована плоча. Ове кутије су савршене за отпрему. Дистрибутери их често користе за веће производе широке потрошње попут електронике. У овим случајевима је прилагодљив и моћан етикета за кутије апсолутно неопходан.

Врсте машина за етикетирање кутија

Ознака за угаони омот
Ознака Цорнер врап примењује једну налепницу на две суседне плоче кутије. Ова налепница је обично цртични код са информацијама о производу.
Ознака са 1 панела
Ознака са 1 стране је поступак наношења једне налепнице на врх, бок или дно кутије. Ова налепница је обично цртични код са информацијама о производу.
Ознака са 2 панела
Двострана налепница је поступак наношења две одвојене налепнице на две стране кутије. Ова налепница је обично цртични код са информацијама о производу.

Имајући у виду траг напредног развоја тржишта, ангажовани смо у понуди ексклузивне понуде машина за етикетирање кутија. Понуђена машина за етикетирање произведена је користећи компоненте врхунског квалитета и најсавременију технологију под вођством наших квалификованих професионалаца. Наша машина за етикетирање се проверава на основу различитих мера квалитета како би се осигурао њен квалитет. Поред тога, наши купци могу од нас користити ову машину за етикетирање по повољним ценама.

Апликације

Апликације које се користе у:

Храна и пиће
Пхармацеутицалс
Козметика
Производи за личну негу
Пољопривреда
Пестициди
ФМЦГ
Хеалтх Царе, итд.

Апликације које се користе за:

Ознаке налепница
Ознаке холограма
Ознаке цена
Самољепљиве етикете
Ознаке информација о производу

Додатне апликације доступне као испод:

Нема заустављања машине за флаше.
Нема заустављања машине за налепнице.
Машина са кућиштем.
Пријава за верификацију етикета.
Системи камера.
Апликација за скенер баркодова.
Прилагођена апликација.
Апликација за складиштење баркодова / података.

Када вам је потребно решење за етикетирање кутија, ВКПАК нуди следеће производе како би удовољили вашим захтевима