Машина за етикетирање кесица

ВКПАК познаје означавање врећица. Дизајнирали смо неколико различитих система означавања врећа. За напуњене кесице, ВКПАК може на вашу производну линију да стави апликатор за налепнице или апликатор за налепнице како би етикетирао кесице након пуњења, али пре палетизације. Информације попут датума и кодова партија, бар кодова и садржаја се штампају и / или аутоматски наносе на врећу на постојећој транспортној линији. То се може постићи било којим ВКПАК етикетом. Одређени модел и величина налепнице зависе од величине налепнице, жељеног механизма штампе и брзине протока.

За етикетирање непопуњених кесица, ВКПАК је дизајнирао систем за храњење и етикетирање врећа. Овај систем користи предност роботског система за вакуумско подизање како би празну кесу представио јединици за етикетирање. Једном када је врећа представљена, етикета штампа и / или примењује налепницу са информацијама на празну врећу. Затим се одвози у канту за сакупљање да би се сачекао поступак пуњења.

Било који систем означавања кесица може да се интегрише са тренутним системима за обраду базе података / налога или да се постави као самостална операција.

Поносни смо што смо се представили као један од највећих произвођача и извозника изврсне машине за етикетирање кесица. Широко се користи у линијама за паковање различитих индустрија. Интегрисана са напредном технологијом која обезбеђује наношење еностранских или двостраних етикета, ова машина се широко користи за наношење налепница на празне унапред израђене вреће. Доступна клијентима у различитим спецификацијама и конфигурацијама, ова машина за етикетирање врећица је строго тестирана на различитим стандардним параметрима квалитета.

Врсте машина за етикетирање кесица

Налепница за поновно заптивање
На полеђини торбице налази се налепница за поновно затварање. Користи се за поновно затварање торбице након отварања. Ознака за затварање кесице помаже у очувању производа током дужег временског периода.
Предња етикета
Предња етикета се наноси на предњу страну торбице. Ово се може користити као додатак основном паковању производа, ради препознавања бренда. Пример би могла бити ознака за смањење цена.
Задња етикета
На полеђини торбице налепљена је налепница Бацк. То може укључивати додатне информације које премашују дато подручје на производу. Ова етикета на врећици може такође давати информације о хранљивим састојцима производа.

ВКПАК аутоматски етикета је свестран, омогућавајући наношење једностране или двостране етикете на празне претходно израђене вреће или вреће. Идеалан је за производна окружења која морају да задовоље широк спектар производа у малим серијама.

Ознака кесице израђена по мери обележава горњи и доњи део кеса убачених у гомиле и пренесених у гомилу листова. Примери производа укључују, али нису ограничени на: кафу, ТХЦ, марихуану, производе повезане са марихуаном, зачине.

Када вам је потребно решење за етикетирање кесица, ВКПАК нуди следеће производе како би удовољили вашим захтевима