Машина за етикетирање ампула

Модел велике брзине аутоматске вертикалне машине за етикетирање ампула, машина за етикетирање се производи под строгим надзором, имајући у виду строге гмп стандарде за употребу у фармацеутској и сродним индустријама. Врло строги стандарди контроле квалитета усвојени током производног процеса осигуравају рад без проблема и потребно је минимално време одржавања / искључивања. Високи учинак машине штеди производне трошкове и такође штеди драгоцено време. Аутоматска машина за етикетирање ампула има погонски систем променљиве фреквенције наизменичне струје за глатку контролу машине за потребних од 220 ампула у минути. Машине које имају интернетску шаржну штампу. Супер тиха машина има минимално загађење буком и тиме резултира повећаном продуктивношћу радне снаге. Нагнути резервоар за убацивање обезбеђује уједначен проток предмета за обележавање.

Аутоматска машина за етикетирање налепница ампула за брзо намотавање ампула. Налепница за налепнице на ампули укључује савремени систем за наношење налепница са микропроцесорским системом и системом за осетљивост налепница и производа који је прилагођен кориснику. Машина за етикетирање налепница за ампуле погодна је за етикетирање на округлим бочицама и другим округлим предметима. Могуће је етикетирати до 200 јединица у минути у зависности од производа и величине етикете. Специјално дизајнирани електронски и механички систем за наношење провидних налепница (без изгледа) на бочице врло великом брзином помоћу опционалног специјалног система за осетљивост налепница. На располагању је заиста један и једини брзи ротациони основа око машине за етикетирање, са јединственим системом синхронизоване брзине у једној тачки. Уграђени аутоматизовани системи за откривање дужине налепнице елиминишу сваку потребу за ручним уношењем и чувањем података о дужини налепница у меморији и сваки пут их преузимају за промену величине налепнице и поновно покретање машине. На тај начин систем штеди драгоцено време, избегавајући време прекида рада и помаже у постизању веће производње.

Шта је ампула?

Ампула (такође ампула и ампула) је мала запечаћена бочица која се користи за задржавање и очување узорка, обично чврстог или течног. Ампуле су направљене од стакла.

Савремене ампуле најчешће се користе за садржавање фармацеутских производа и хемикалија које морају бити заштићене од ваздуха и загађивача. Они су херметички затворени топљењем танког врха отвореним пламеном, а обично се отварају откидањем врата. Простор изнад хемикалије може се напунити инертним гасом пре заптивања. Зидови стаклених ампула обично су довољно чврсти да се без потешкоћа унесу у претинац за рукавице.

Када вам је потребно решење за етикетирање ампула, ВКПАК нуди следеће производе како би удовољили вашим захтевима