Потпуно аутоматска машина за етикетирање стаклених боца са стакленим боцама

Аутоматска машина за етикетирање скупљајућих чаура, са тунелом и генератором за стезање на пару, машина за етикетирање ПВЦ-а, ПЕТ-а Боца Машина за етикетирање са стезним рукавима.

Уређај за флаширање боца пречника 1,0 м

Унсцрамблер је покретачка снага са столом за контролу фреквенције, ставите боцу са вештачким кружним грамофоном, ротација грамофона, пренеће се на транспортну траку за боце наставља се у линију за пуњење за пуњење. Једноставан за употребу, лако сте обавили посао са флашом Унсцрамблер.

Уређај за флаширање боца

Карактеристике бочице за одвајање

1) Погодно за рашчишћавање неуређених боца од полиестера
2) Поравнава боце и испушта их вакуумским транспортером
3) ПЛЦ програм под контролом
4) Аутоматски.
5) рад велике брзине

Технички параметри за одметање боца

Уређај за флаширање боца

* Пречник: Φ1000 мм
* Брзина: 430-50 боца / мин (са регулатором брзине, Сцхнеидер инвертером)
* Снага: АЦ 220В ± 5% 50Хз 120В
* Материјал: СУС304
* Мотор: Ванкин (тајванска марка, редуктор без одржавања)
* Регулатор променљиве брзине: Таида
* Тежина машине: Пречник боце 80Кг Ø20 ~ Ø100 мм

машина за етикетирање чаура са стезним тунелом

Машина за етикетирање скупљања чаура са тунелом за скупљање усваја ПЛЦ програмабилни контролер, увезени серво мотор, серво драјвер, претварач фреквенције и претварач; такође је опремљен модулом за позиционирање како би се обезбедила прецизност, брзина и стабилност етикете за ливење.

машина за етикетирање чаура са стезним тунелом

1 Синхронизовани пренос, свака промена мењача биће брзо завршена. У поређењу са типом традиционалног вишеслојног слоја за чију је промену и одржавање потребно више од шест сати, његово одржавање је једноставно, а одржавање једноставно, тако да не утиче на производњу.

2 Јединица дизајна авионске главе резача у Кини која се односи на контејнер од 30 мм - 130 мм. Никада га не морате мењати или отклањати грешке. Такође има јединствени лагани додирни екран човек-машина, што значи, аутоматско тражење оригиналне локације, као и сигурност и погодност која је испред осталих производа са сличним производима.

3 Једнострука увлачна равнина за налепнице, разумне висине која је погодна за фиксирање налепнице; микро-рачунарска аутоматска фигура која избегава доношење и подешавање. треба је само лагано притиснути, налепница ће аутоматски детектовати и лоцирати. Промена налепнице је брза и погодна, осим тога, место реза је апсолутно тачно.

4 Опрема за храњење налепница; синхронизована затезност у вожњи контролише испоруку налепнице, способност опскрбе је 90 метара по минијату, раван испоруке запремине етикете је 500 мм, унутрашњи пречник папирне цеви биће 4 ', 8', 10 '. Конфигурација налепнице храњење је стабилна затегнутост која омогућава тачну дужину етикете и стабилно, брзо снабдевање етикетом.

5 Средњи стуб примењује структуру налепнице корак по корак и брзина је 150Б у минути.

6 Ново дизајнирана глава резача користи корак по корак вожњу мотором чија је брзина велика, радња је тачна, рез је у реду и скупљање је лепо. Овај дизајн сарађује са налепницом синхронизованом локацијском структуром која омогућава прецизност места реза унутар 1 мм.

7 Много дугмади за заустављање у нужди омогућавају заустављање у нужди на одговарајућем положају дуж производње што гарантује сигурну производњу.

машина за етикетирање чаура са стезним тунелом

Врсте сорти етикета које се могу применити:

Разне врсте боца, на пример: округла боца, квадратна боца, равна боца, кривина и чаша, итд.

Врсте сорти етикета које се могу применити:

Главни технички параметри опреме за етикетирање чаура:

Главни технички параметри опреме за означавање чаура

Не.ДеоПредметЈединицаИКС-СЛ150
1Спецификација боцеВолумеЛ0.35~1.5
Пречник вратамм28~38
Пречник теламм50~110
Висина боцемм150~310
2Спецификација етикетеМатеријал/ПВЦ ПЕТ ОПП ОПС
Дебљинамм0.038~0.05
3Спецификација етикетирањаБрзина означавањаб / мин.150бпм
Температура околине-10~40
4Стандард снагеГлавна снагаКв3
ВолтажаВ.210 ~ 250ВАЦ 50Хз
5Спецификација транспортераУлазни транспортерм2
Транспортер за боцем7
6ДимензијаДимензије главне машине Л * Ш * Вмм2000*1100*2100
ТежинаКгс350
7Производња стопа0,5Л / 1,5Лбпх5000 ~ 8000 бпх

Параметар стезног тунела

величина машине за скупљање: 2100 * 850 * 2000мм

притисак паре: 1кг / цм2

пара: 50кг / х

величина парне пећи: 2000 * 500 * 1700мм

Означавање узорака финалних производа на скупљању рукава

Смањујући тунел

Означавање узорака финалних производа на скупљању рукава

Означавање узорака финалних производа на скупљању рукава

Гаранција: за сву машину захтева годину дана гаранције. (Гаранција искључује проблеме због незгода, злоупотребе, погрешне примене, оштећења у складишту, немара или модификације опреме или њених компонената.

Инсталација: након што машина стигне у вашу фабрику, ако вам затреба, наш техничар ће отићи код вас да инсталира и тестира машину, а такође обучава вашег радника за управљање машином (време воза зависи од вашег радника). Трошкови (авионска карта, храна, хотел, путна такса у вашој земљи) требало би да буду на вашем рачуну, а техничару треба да платите 100 УСД дневно. такође можете ићи у нашу фабрику да одрадите обуку.

После сервиса: Ако наиђете на проблем на машини, наш техничар ће отићи код вас да што пре поправи машину. Трошкови би требали бити на вашем рачуну.