Аутоматска машина за етикетирање термоскупљајућих чаура од пластичне бочице са водом

Ова функција апликатора за означавање скупљајућих чаура служи за скупљање ПВЦ налепница на бочици, користи се за решење паковања боца за пиће, међународна напредна технологија, покрива налепницу круга на ПЕТ боци, а затим се топло скупља како би се фиксирало на положају који је тело боце одредило.

Структура машине је компактна и погодна за производну линију различитог смера и различите висине. Део машине усваја комбинацију дизајнирања модуларизације и чини машину разумном, подешавање висине усваја моторе који флуктуирају, прикладно је заменити материјал, специјално дизајнирање главе резача, направите тачнији и поузданији рез ваљаног филма.

Аутоматска машина за етикетирање термоскупљајућих чаура од пластичне бочице са водом

Да би удовољили захтевима капацитета великих брзина широког спектра купаца, одељење за истраживање и развој наше компаније са великом пажњом врши истраживање и усавршавање у производњи овог производа, ВК-460ЕЛ, овог модела чија највећа брзина може бити и до 600 Боца у минути; Такође користи међународно напредну технологију исте врсте.

ВК-460ЕЛ овај модел са двоструким погонским механизмом Опремљен је новом врстом система за убацивање налепница са двоструким серво погоном, постигнути су одзив велике брзине и прецизност.

коришћење преносника у Кини омогућава машину стабилнију и погоднију за производне линије велике брзине.

Врсте боца које се могу применити: брзина машине овог типа достиже 500-500 боца у минути; односи се на индустрију хране и пића као што су воћни сокови, чајни напици, млечни производи, чиста вода, зачини, пиво и спортско пиће и све друге врсте боца.

Аутоматска машина за етикетирање термоскупљајућих чаура од пластичне бочице са водом

Технички параметар

1.Улазна снага8кв
2.Улазни напон380В / 220ВАЦ
3.Производња ефикасна500-600 боца / сат
4.Величина хостоване машинеЛ2500мм × Ш1200мм × В2200мм
5.Применљиви пречник тела боце26-125мм
6.Применљива дужина етикете30-250мм
7.Применљива дебљина етикете0,13-0,35 мм
8.Применљиви унутрашњи пречник папирне цеви5 〞-10〞 слободно подесите

Аутоматска машина за етикетирање термоскупљајућих чаура од пластичне бочице са водом

Техничке карактеристике и примена:

1. Јединица за храњење етикета, усвојите полицу са двоструким материјалом која чини промену налепнице практичнијом и бржом. фотографија налепница за проверу електричне енергије и без боце или без налепнице, аутоматски зауставите машину и инсталирајте лампицу аларма, такође на екрану осетљивом на додир. У међувремену је опремљен ултразвучним сензором који омогућава храњење етикета стабилним и течним и избегава грешку у дужини налепнице, блоку налепница и другим проблемима када серво за налепнице преноси етикету.

2. Усвојено са мотором који координира двоструким кружним луком синхрони ремен чини синхроно чишћење пластичних језгара-гумених гума и обезбеђује стабилно ливење етикета. Уређај за блокирање на вијчаном трну ефикасно контролише рад квара и осигурава сигурност средишњег стуба.

3. Јединица за ношење боца: Усвојена са механичким мењачем за погон позиционог ремена са обе стране. Током промене целе јединице за ношење боца, доље и горе, ширина се контролише једним ручним точкићем са циљем синхроног и брзог подешавања.

Јединица за чишћење: Усвојена електро-кретањем ради угоднијег и бржег подешавања.