Машина за етикетирање овалних боца

ВКПАК апликатори овалних етикета најсвестранији су у испуњавању захтева модерне амбалаже која захтева високу ефикасност, тачност и поузданост, а истовремено одржава ниске трошкове у буџету. Наши апликатори овалног етикетирања самолепљивих етикета могу налепити појединачне, предње и задње или намотати етикете на равне, овалне, квадратне, боце или контејнере округлог облика. Наш модул осигурава максималну стабилност и равни положај боца овалног облика. Овај модул осигурава савршено поравнање боца на транспортеру за прецизно наношење етикете погодно за готово све врсте боца.

Означавање машина високих перформанси специјално је дизајнирано за овалне меке пластичне боце како би се избегло недовољно налепница на ивицама или мања прецизност означавања неправилних боца.

Овалне боце су идеалне за широку употребу и индустрију, укључујући, али не ограничавајући се на:

  • Биотехнологија
  • Уговорна пунила
  • Еколошка
  • Храна и ароме
  • Здравствена заштита
  • Кућа и башта
  • Хемикалије за домаћинство
  • Домар / санитарије
  • Лична нега
  • Пхармацеутицал

ВКПАК конфигурисан за равне и овалне производе има изванредну тачност и једноставност подешавања. Ако имате равне или овалне једностране производе којима је потребна једна, две или чак три налепнице, ВКПАК има предосмишљен дизајн да олакша постављање посла изнова и изнова. Слика испод наговештава наше размишљање - а то је да дизајнирамо за стварни свет нереалне наде да ће длаке фиксне четке за брисање вршити равномерни притисак на закривљену површину (у овом случају кривуљу површине производа можемо пратити наш носач четке са опругом). Будући да је машина ВКПАК, опција за додавање модула у време наруџбе или након стављања на тржиште омогућава овални и округли производ са врло брзом променом производа.

Не плашите се цена наших конкурената за опрему која личи на нашу - што је мало вероватно да се поклапа са нашим перформансама - сви наши клијенти су одушевљени вредношћу коју наша опрема представља.

Карактеристике

Брза промена - Нису потребни алати за прелазак производа. Велики ручни точкови омогућавају прилагођавање без напора без потребе за моторном асистенцијом (моторне асистенције додају трошак / сложеност и још нешто за сервисирање). Одлучили смо да поједноставимо подешавања положаја одабиром мало скупљих урезаних лењира и вага над „дигиталним индикаторима“ који временом могу пропасти (опет друга ствар за услугу). Време подешавања између послова је једноставно и брзо.

Поновљивост - Сва електронска подешавања / параметри вашег производног посла могу се сачувати на екрану осетљивом на додир омогућавајући тачну поновљивост између серија.

Флексибилност - ВКПАК је дизајниран у модуларном формату омогућавајући вишеструке конфигурације које одговарају вашем опсегу послова. И механика и електроника су модуларни, што омогућава брзо додавање и уклањање механике и електронике.

Екран у боји осетљив на додир - је једноставан за употребу и лак за разумевање. Ту су и информације о статусу машине и менији за решавање проблема.

Када вам је потребно овално решење за етикетирање бочица, ВКПАК нуди следеће производе који ће задовољити ваше захтеве