тим

ВКПАК Мацхинери налази се у Шангају, главном граду Кине, кинеском економском, финансијском, трговинском и бродском центру. Не поносимо се само високим квалитетом наше машине, већ и одличном корисничком услугом. Да би пружио ефикасну услугу куповине на једном месту, ВКПАК је почео од произвођача машина за етикетирање, такође је инвестирао и делио неколико фабрика од машине за пуњење, затварања и паковања. Наши инжењери за истраживање и развој могу да направе професионално решење за прилагођене машине у складу са различитим захтевима клијента у свим врстама индустрије као што су храна и пиће, козметика, хемикалије, пестициди, информације, комуникација итд. Наша предност је решење за паковање које одговара вашим потребама и мисија.

Усредсређени смо на решења за самолепљиво етикетирање за све врсте и облике паковања. Ако машине за етикетирање према вашем захтеву, можемо пружити једноставно или правилно решење које одговара вашим специфичним применама.

Фацтори Схов

Ми бринемо о висококвалитетним високим перформансама и коришћењу крајњег корисника. И сретни што можемо подијелити нашу технолошку предност са нашим цијењеним клијентима. У дугогодишњој сарадњи са добро познаваним предузећима, научили смо њихово напредно искуство управљања и технологију и стекли пуно побољшања и иновација.

ВКПАК заснован на трендовима и разумевању опреме за аутоматизацију, био је вера у технолошке иновације, приступ саморазвоју саморазвоју вођен тржишном потражњом, тржишна потражња довела је до дугорочног развоја предузећа, компанија је била водећа технологија , врхунског квалитета, добрих техничких услуга , које имају добру репутацију и добијају велику подршку домаћих и страних предузећа. 80% поруџбина долази редовним купцима и препорукама купаца.

Ваша подршка и задовољство су смернице и импулс нашег напора. Показаћемо вам сву своју предност, одрастимо заједно. Сигурни смо да можемо дугорочно и пријатељски да радимо са вама. Због вашег поверења и наше услуге и машине.

Наш тим