Професионални произвођач индустријске машине за етикетирање округлих тегли

Машина за етикетирање индустријских округлих тегли професионалног произвођача је за округле боце различитих величина, као што су округле тегле, округле боце, округле лименке које се могу користити у индустрији козметике, хране, лекова, дневне хемикалије и тако даље.

Главне карактеристике:

1. Усвојите серво мотор или оригинални увозни немачки мотор за етикетирање како бисте задовољили потребе различитих купаца.

2. За рад са једном машином може се користити грамофон за убацивање и избацивање боца како би се повећала ефикасност производње.

3. Укупан материјал опреме је међународни стандард СУС304 и увезен је материјал од легуре алуминијума, двоструки слој за елоксирање, са великом отпорношћу на корозију, тако да никада неће рђати и деформирати се.

4. Приликом стављања прозирне налепнице нема мехурића и лепљива налепница се неће пресавити.

Главни делови:

Електрични ормар, транспортер, одвојени уређај за боце, уређај за намотавање намотаја, уређај за налепљивање четком, мотор за означавање 1 #, оперативни систем и систем управљања.

Опис функције опреме:

Контролни систем: Користите ПЛЦ контролни систем марке СИЕМЕНС, са високим стабилним радом и изузетно ниском стопом отказа;

Оперативни систем: Екран осетљив на додир од 7 инча, управља човек-машина, директан визуелни интерфејс, лако руковање, кинеским и енглеским језиком две врсте, такође богат функцијом помоћи и функцијом приказа грешака;

Систем провере: Користите немачки ЛЕУЗЕ сензор за налепнице, аутоматска станица за налепнице, стабилна и практична, немају много веће захтеве за радником.

Пошаљите систем етикета: Користите СИЕМЕНС серво систем велике снаге, стабилан при великим брзинама.

Функција аларма: Као што је изливање абел-а, сломљена етикета или други квар током рада машине, сви ће се алармирати и престати да раде.

Материјал машине: Сви стројеви и резервни дијелови користе материјал од нерђајућег челика С304 и анодизирану високу легуру алуминијума, са високом отпорношћу на корозију и без хрђе.

Начин обележавања: Користите систем серво слања етикета за слање етикета на површину производа.

Нисконапонски кругови користе немачку марку Сцхнеидер.

Главни параметар:

Режим вожњеСерво мотор
Принос (ком / мин)20-150 (подесива лименка)
Смер радаЛево или десно
Брзина транспортера≤40м / мин
Тачност означавања± 1,0 мм
Унутрашњи пречник ролне етикета76 мм
Спољни пречник ролне налепница350 мм (макс.)
Прикладна величина етикетеСтандардна величина: В: 15-130 мм Л: 15-300 мм
(Остале величине се могу прилагодити)
Погодне величине боцаМоже прилагодити
Уређај штампача користи ваздух5кг / цм²
Снага1000В
Тежина350
Висина транспортера900 ± 50 мм (висина се може прилагодити)
Величина машине1800 (Д) 800 (Ш) 1300 (В) мм
Волтажа110В / 220В / 380В

Радни процес:

а. боце се премештају у одвојени уређај за боце ради раздвајања, држе боце на одређеној удаљености и померају се у средишњој линији.

б. Када сензор провери боцу, пошаљи сигнал ПЛЦ-у, ПЛЦ је прво примио сигнални сигнал са информацијама, а затим излазни сигнал возачу серво мотора, погоњеном погонским мотором за налепницу за слање.

ц. Уређај за налепљивање четке прво пролази поред етикете на боци, затим се бочица котрља у уређају за налепнице у роли, налепница четке на телу бочице за око, завршетак етикетирања.

Транспортер се може израдити у зависности од величине боце, брзина означавања се може прилагодити. Машина за етикетирање може се повезати само са производном линијом или радом.