Потпуно аутоматска машина за етикетирање хладног лепка од пластичних стаклених боца

Увод:

Аутоматска машина за етикетирање хладног лепка може се применити на стаклену боцу са апликатором за етикетирање вина са теглом од пива са алуминијумском лименком са пастом.

Машина је направљена од нерђајућег челика СУС304 и висококвалитетне легуре алуминијума.

Увезени корачни мотор или серво мотор користе се за главу за етикетирање како би се осигурала брзина и тачност етикетирања.

Фото електрична енергија и систем контроле примењују напредне компоненте из Немачке, Јапана или Тајвана.

Користите ПЛЦ систем за управљање интерфејсом човек-машина, који је једноставан за разумевање.

Потпуно аутоматска машина за етикетирање хладног лепка од пластичних стаклених боца

Технички параметар:

ОзнакаЕтикета за хладни лепак / етикета за папир
Мак капацитет40-100 БПМ
Пречник боце20мм ~ φ120мм
Висина боце20мм ~ 250мм
Дужина етикете10мм ~ 300мм
Ширина налепнице10мм ~ 150мм
Висина боца± 1мм
облик боца50мм ~ 280мм
облик боцаКвадратна, округла, овална, равна боца
Снага контракционе пећи1.1кв
Апликацијамашина за етикетирање лепком

Главне карактеристике

1) Широк опсег примене, може задовољити потребе означавања свих округлих боца или полукругова, пребацивање ознака између бочица је једноставно, лако се подешава

2) Тачност налепнице је добра, заобилазни трак усваја исправљачки механизам, трака не одступа, три правца положаја означавања к / и / з и нагиб су подесиви са осам степени слободе, а подешавање нема мртви угао.

3) Квалитет налепнице је одличан, усвојите еластични каиш за покривач за штампу, налепница је равна, без бора, побољшајте квалитет паковања.

4) Апликација је флексибилна, машина за етикетирање на боци има функцију аутоматског одвајања боца, може се произвести у једној машини, а такође може бити повезана са производном линијом.

5) Интелигентна контрола, аутоматско фотоелектрично праћење, уклањање етикете, нестандардна аутоматска корекција и аутоматско откривање етикета, спречавање цурења и отпад од етикета.

6) Висока стабилност, пратећа опрема ради 7 × 24 сата, Митсубисхи ПЛЦ, СИЕМЕНС Тоуцх, сензор бочице КЕИЕНЦЕ, сензор етикете Леузе високе тачности.

7) Прилагођавање је једноставно, брзина означавања, брзина транспортовања и брзина одвајања бочице могу остварити поступно регулисање брзине, а подешавање се врши према захтеву.

8) Снажан и издржљив, усвојити механизам за подешавање од три шипке, у потпуности искористити стабилност троугла, цела машина је чврста и издржљива. Израђен је од пуног нерђајућег челика сс304, што је у складу са захтевима ГМП производње.