Брза потпуно аутоматска машина за етикетирање скупљајућих чаура

Машина за налепнице са скупљајућим рукавима велике брзине дизајнирана је за велике количине производње како би испоручила и смањила постојани ток налепница на рукавима и траке евидентне неовлашћеног коришћења на разним празним или испуњеним округлим, квадратним, правоугаоним, овалним контејнерима од пластике, стакла и метала који се широко користе за пића, храну, фармацеутске производе, производе за личну негу, домаћинство, хемијске производе и друге индустријске производе који задовољавају потребе вашег радног процеса. Свака машина за скупљање омотача састоји се од машине за скупљање етикета, тунела за стезање паром, генератора паре и транспортера.

Техничке спецификације

Модел брСЛМ-350СЛМ-450СЛМ-600
Опсег брзине350БПМ450БПМ600БПМ
Облик контејнераОкругли, квадратни, правоугаони и овални контејнери са контурама
Тип контејнераСтакло, пластика и метал
Материјал налепнице на рукавимаПВЦ, ПЕТ, ОПС и ОПП
Дебљина материјала0,03-0,13 мм
Диметар контејнера28-125мм
Висина контејнера50-305мм
Слееве Лаи Флат25-200мм
Дужина реза рукава38-305мм
Величина језгра5 ″ - 10 ″ Подесиво
Пун калем спољашњег пречника500мм
Снабдевање електричном енергијом220В 50 / 60Хз 1 / 3ПХ; 380В 50 / 60ХЗ 3ПХ
Машинска димензија2,1 × 1,1к2М2,1 × 1,2к2М2,5 × 1,2 × 2,2М

Ова машина за налепнице са скупљајућим чаурама велике брзине израђена је од нерђајућег челика квалитета 304 да би обезбедила чврстоћу и смањила вибрације, истовремено нудећи тихи рад, дизајнирана са серво управљаним ПЛЦ контролисаним ваљцима за налепнице, изменљивим склопом резача и точковима за пуцање етикета да би се обезбедило тачно и доследно скупљање означавање чаура, иновативан стандардни систем двоструког одмотавања омогућава непрекидан рад са само кратким заустављањем спајања како би корисници максимизирали производњу уз минимално време застоја, систем брзе промене вретена минимализује застоје од једног производа до другог, механизам ротационог резања са више ножева пружа изузетно глатко, равномерно сечење филма, овај јединствени модуларни дизајн омогућава једноставну промену сечива или брзе промене на другим кутијама за резање без промене алата приликом промене формата налепнице или величине посуде. Корисници такође имају могућност куповине додатних вретена за различите величине и облике контејнера. Серије производа програмиране су помоћу усер-фриендли управљачке табле додирног екрана ХМИ.

Кључне карактеристике

1. Обрнути контролу брзине.

2. Улазак боце, боца са аутоматским уклањањем, боца са потискивањем, заптивање топлотом-сечење тестере, пресовање ПЕ, скупљање, хлађење.

3. Ова машина примењује механизам за мешање ваздуха у потискивању боце и вруће заптивање-хладно резање. Користи равну свилену импулсну заптивку, тестерани нож сече нож, јединствени механизам хладног резања хладњаком, гарантује аглутинацију паковања, поуздану и уметничку.

4. Уређај за аутоматско уклањање боца чини боцу бржом и једноставнијом.

5. Испоручујући филмски механизам и напетост се добровољно прилагођавају.

6. ПЛЦ програмабилни систем контроле поступка.
7. Двоструке ваздушне дуваљке гарантују температурни биланс у стезној пећи са ПАД регулатором температуре, што очигледно штеди енергију.

8. Примењује систем грејања у облику крила од нерђајућег челика, који је дуготрајан.

9. Термоотпорни боливијски филаментни специјални појас за транспорт флуорових змајева користи се у скупљајућем делу како би се осигурао стабилан транспорт и висока јачање отпорности на хабање.

10. Ова машина примењује механизам за транспорт мрежастих трака са инверзном контролом брзине.

11. Висина транспортера мора се прилагодити захтевима клијента.

12. Смјер уласка боце може се прилагодити према захтјеву клијента

13, према захтеву купца, уместо пластичног појаса може да направи појас од нерђајућег челика унутар тунела за скупљање