Аутоматска вертикална машина за етикетирање округлих боца

Основно коришћење модела машина за етикетирање округлих боца:

За фармацеутску, прехрамбену, козметичку и друге индустрије округло означавање на бочицама може се налепити на седмично и полукружно означавање.

Опционални аутоматски грамофон Унсцрамблер може се директно повезати са предњом производном линијом, аутоматском боцом за пуњење у машину за етикетирање, повећавајући ефикасност.

Опционалне конфигурације машина за означавање врпцом, датум производње и број серије на мрежи, смањују процесе паковања боца, побољшавају ефикасност производње.

Аутоматска вертикална машина за етикетирање округлих боца

Примена машине за етикетирање етикета за боце:

За етикету: самољепљиве етикете, самољепљиви филм, електронски надзорни код, бар код итд.

Примена: захтева ободну површину налепљене на мембрану налепнице или производа.

Индустрија: Широко се користи у прехрамбеној, медицинској, козметичкој, козметичкој, електронској, металној, пластичној и другим индустријама.

Примена: Означавање округлих боца ПЕТ, означавање пластичних боца, конзервиране хране и тако даље.

Примена машине за етикетирање етикета за боце:

* Језгро ради: производ одвојеног тела бочице, сензор открива да производ преноси сигнал враћен у контролни систем за етикетирање, контролни систем на месту за контролу мотора шаље етикету залепљену на производ који подлеже означавању и положају, проток производа поклопац стандардне јединице, прекривен стандардним производима који се покрећу ротацијом, налепница је пресвучена ваљком, налепница причвршћена за акцију је завршена

* Процедура: ставите производ (којем се може приступити линијом) -> пренос производа (уређај аутоматски) -> Производи удаљени неколико минута -> Тестирање производа -> Означавање -> поклопац означен -> сакупите производе за етикетирање.

Детаљи аутоматске вертикалне машине за етикетирање округле боце

технички параметри

Следећи технички параметри за стандардни модел, други посебни захтеви и функције могу се прилагодити

Прикладна дужина налепнице (мм): 20мм ~ 314мм

Применљива ширина налепнице (ширина подлога папира / мм): 15мм ~ 150мм

Применљиви пречник производа (за округлу боцу) и висина: пречник: φ25мм ~ φ100мм

Висина: 25мм ~ 230мм

Применљиви стандардни пречник ваљка (мм): φ280мм

Применљиви стандардни пречник ваљка (мм): φ76мм

Тачност означавања (мм): ± 1 мм

Стандардна брзина (м / мин): Серво: 5 ~ 25м / мин

Кораци: 5 ~ 19м / мин

Брзина етикетирања (ком / мин): Кораци: 30 ~ 80ком / мин (са боцом и величином етикете)

Серво: 40 ~ 120ком / мин

Брзина транспортера (м / мин): 5 ~ 25м / мин

Тежина (кг): око 185 кг

Фреквенција (ХЗ): 50Хз

Напон (В): 220В

Снага (В): 530В (вучни степеник) / 980В (вучни серво)

Димензије уређаја (мм) (Д × Ш × В): 1950мм × 1100мм × 1300мм

Детаљи аутоматске вертикалне машине за етикетирање округле боце

Карактеристике аутоматске машине за етикетирање округлих боца:

♦ Широк спектар примена, који могу задовољити читав обим означавања округлих боца или полукружних етикета, пребацивање налепница на бочицама између једноставних и лаких за подешавање;

♦ Ознаке се поклапају са високим стандардом, а обилазница усваја корективне институције, означене су лаким путем, обележавање делова к / и / з смера и нагиб од осам три степена слободе је подесив, подешавање без слепих улица, налепнице се подударају са високим; квалитет, коришћење стандардног покривача појаса сексуалне репресије, етикетирање глатких, бора, побољшава квалитет паковања;

♦ Флексибилне бочице са самосталним обележавањем, бочице са аутоматском функцијом, самостална производња, такође се могу повезати са производном линијом;

♦ Интелигентна контрола, аутоматско фотоелектрично праћење, без предмета без етикете, без функција аутоматске корекције и аутоматског откривања налепница, налепница и налепница за спречавање цурења отпада;

♦ Висока стабилност, Панасониц ПЛЦ + додирни екран + Панасониц Матсусхита електрична очна игла + немачки сензор Леузе налепнице састављен од напредних електронских система управљања, опрема за подршку 7 × 24-часовни рад;

♦ Прилагођавање је једноставно, брзина означавања, брзина преноса, подељена боца може остварити степеничну брзину, прилагодити по потреби;

♦ Неравни, користећи три механизма за подешавање, искористите предности троугла стабилности, целог чврстог и издржљивог.

♦ Нерђајући челик и високолегирани челик задовољавају ГМП захтеве за производњу;

Опционалне карактеристике:

1. функција врућег кодирања / означавања;

2. функција аутоматског храњења (разматрана комбинација производа);

3. функција аутоматског премотавања (разматрана комбинација производа);

4. повећани уређаји за етикетирање;

5. функција означавања обима ободног позиционирања;

6. Остале карактеристике (према захтевима купца).

Аутоматска конфигурација машине за етикетирање вертикалних округлих боца

НеИмеМоделЈединицаМарка
1ПЛЦ систем управљања6ЕС7212-1А1 комплетСИЕМЕНС
2Екран осетљив на додир6АВ6648-01А1 комплетСИЕМЕНС
3Фотоелектрични сензор

(Чек боца)

ФС-Н18Н1 комплетЈапан КЕИЕНЦЕ
4Фотоелектрични сензор

(Проверите непрозирну етикету)

ГС611 комплетНемачки Леузе
5Серво мотор2004-РЗ08БАИАН1 комплетАмерица АБ
6Погон2003-ЦСД3-08БКС21 комплетАмерица АБ
7Главни транспортни мотор90В1: 301 комплетНемачки ЈСЦЦ
8Мотор боце за штампу40В1: 301 комплетНемачки ЈСЦЦ
9Регулатор брзине25-90В2сетсНемачки ЈСЦЦ

Структура машине:

Структура машине

Тракасти транспортер

Овај етикета користи увозни индустријски каиш. Носив је без лако прљавог и дуготрајног рада. Такође се може променити у одговарајућем материјалу ремена, што зависи од производа.

Прецизни сензор

Усвојите оптички сензор највишег нивоа да бисте прецизно радили производе и означавали локацију без ометања. Јединствени дизајн клизне шине, много се разликује од лошег дизајна генералног произвођача.

Квалитет и лепота

Главна структура етикете произведена је од нерђајућег челика С304 са елоксираним поступком и висококвалитетним алуминијумом. Усклађен је са ГМП стандардом који омогућава лако одржавање и дуг трајни век трајања. Горњи ланац израђен од материјала ФРП ланца и издржљиве УПЕ водилице која се примењује на транспортни систем дизајниран је тако да заштити изглед производа и ефикасне перформансе. Такође се повећава са годинама поуздане дуготрајне употребе.

Једноставно подешавање механизма

Омогућава мало или велико подешавање у широком опсегу опремљено механизмом ручног точкића за лако подешавање апликатора. Такође би обезбедио равно и глатко етикетирање, зависно од величине производа и положаја етикете, одговарајућим подешавањем станице за омотавање.

Чврста база машина

Двоструке квадратне постоље направљене су од нерђајућег челика. Стабилан је и не заузима пуно простора. Када етикета ради, не би се тресла и утицала на дејство етикетирања.

Флексибилна мобилност

Точак за покретљивост и причврсна навртка од нерђајућег челика дизајнирани су да флексибилно померају машину како би подржали другу производну линију. Стога би повећао инвестиционе користи.

Пакет: Свака машина је умотана у ПО филм, а затим спакована у стандардно дрвено кућиште.

Оловни производ: 20 радних дана након добијања учешћа 30%, осталих 70% плаћања прикупљених пре испоруке

Гаранција: за сву машину захтева годину дана гаранције. (Гаранција искључује проблеме због незгода, злоупотребе,
погрешне примене, оштећења у складишту, немара или модификације опреме или њених компоненти. ТАКОЂЕР ЛАКО СЛОМЕНИ РЕЗЕРВНИ ДЕО НИЈЕ УКЉУЧЕН У ГАРАНЦИЈУ)

Инсталација: након што машина стигне у вашу фабрику, ако вам затреба, наш техничар ће отићи код вас да инсталира и тестира машину, а такође и обучава вашег радника за управљање машином (време воза зависи од вашег радника). Трошкови (авионска карта, храна, хотел, путна такса у вашој земљи) требало би да буду на вашем рачуну, а техничару треба да платите 100 УСД дневно. такође можете ићи у нашу фабрику да одрадите обуку.

После сервиса: Ако наиђете на проблем на машини, наш техничар ће отићи код вас да што пре поправи машину. Трошкови би требали бити на вашем рачуну.