Двострука аутоматска машина за наношење налепница са ПВЦ-ом са стезним рукавима

Машина за наношење етикета са двоструком траком за скупљање налепница запошљава две синхронизоване главе и може радити или као појединачна глава или као мултифункционална машина са две главе способна да истовремено наноси и скупља етикете навлака и заптивке на поклопцу, квадратни, правоугаони, овални контејнери од пластике, стакла и метала који се широко користе за пића, храну, фармацију, личну негу, домаћинство, хемијске и друге индустријске производе, ови апликатори са двоструком главом за скупљање етикета помажу купцима да уштеде простор, буџет, трошкове радне снаге и повећају ефикасност, уместо да се користе машине за аплицирање скупљајућих чаура са два једнострука трна.

Двострука аутоматска машина за наношење налепница са ПВЦ-ом са стезним рукавима

Машина за наношење етикета са двоструком главом је јединствена и флексибилна аутоматска машина за наношење налепница са двоструком траком. Овај апликатор за налепнице са скупљајућим рукавима посебно је дизајниран за купце који желе истовремено да нанесу и стегну налепнице и заптиваче на затварачима на боцама и да вам помогну уштедите буџет, трошкове рада, буџет и повећајте ефикасност, са којом једна једнострука машина за скупљање етикета не може да се носи. Ова двосмерна машина за етикетирање са стезањем има две независне синхронизоване главе навлака, може се покретати као машина са једном траком или као двотрачна вишенаменска машина способна да истовремено покреће етикете навлака и заптивке на поклопцу да удвостручи ваш излазни капацитет. Савршено је решење за рукаве целог тела или рукаве целог тела са наношењем траке која се очитује од неовлаштеног оштећења.

Машина за наношење налепница са двоструком главом за скупљање налепница произведена је од нерђајућег челика 304, омогућавајући машини да ради у већини производних окружења. Критичне електронске компоненте и ПЛЦ контроле израђују Сиеменс, Митсубисхи, Омрон Сцхнеидер и други светски познати бренд, серво погон, ПЛЦ контролисана етикета погонски ваљци и точкови за пуцање етикета да би се обезбедила тачна и доследна испорука скупљајућих чаура, склоп серво погонског резача са четири ножа за брзе прецизне резове, мало отпада, јединствени модуларни дизајн резача омогућава једноставну промену сечива или брзе промене без алата на друге кутије за резање приликом промене формата налепнице или величине контејнера, кутије за резање користе уобичајене, приступачне оштрице услужних ножева које се могу наћи у локалној продавници хардвера, трн за брзу промену минимализује време задржавања са једне величине контејнера на другу, Број серија производа контролише ПЛЦ програмиран помоћу усер-фриендли управљачке плоче додирног екрана ХМИ.

Кратак увод

1) Машина за етикетирање чаура прилагођена је тачним захтевима произвођача и добављача. Може се применити самостално или интегрисано у линији и подударати брзине опреме за пуњење.

2) Оквир опреме је заварен шавом, од нерђајућег челика од прехрамбене намјене. Овај чврсти темељ може смањити кретање и вибрације на апсолутни минимум, а тиме и осигурати доследно и тачно означавање.

3) Равнина главе резача јединице односи се на контејнер од ∮30 мм-∮130 мм. Никада не треба да га мењате или исправљате. Поред тога, Опремљен је јединственим лаганим додирним екраном човек-машина, наиме, аутоматским претраживањем оригиналне локације, као и сигурношћу и погодношћу која је испред осталих производа сродних производа.

4) Са разумном висином, погодно је поправити налепницу. Потребно је само да је лагано притиснете. Штавише, налепница ће аутоматски открити и лоцирати. Промена етикете је једноставна и прикладна. Поред тога, пресечено место је апсолутно тачно.

5) Ново дизајнирани степени мотор са резачем чији је брзина велика, а радња тачна. Рез је у реду, а скупљање је савршено. Овај дизајн сарађује са локацијом синхронизоване локације, структура омогућава прецизност места реза унутар 1 мм.

Двострука аутоматска машина за наношење налепница са ПВЦ-ом са стезним рукавима

Техничке спецификације

Модел брСЛМ-150-2СЛМ-250-2СЛМ-350-2СЛМ-450-2
Опсег брзине150к2БПМ250к2БПМ350к2БПМ450к2БПМ
Облик контејнераОкругли, квадратни, правоугаони и овални контејнери са контурама
Тип контејнераСтакло, пластика и метал
Материјал налепнице на рукавимаПВЦ, ПЕТ, ОПС и ОПП
Дебљина материјала0,03-0,13 мм
Диметар контејнера28-125мм
Висина контејнера50-305мм
Слееве Лаи Флат25-200мм
Дужина реза рукава38-305мм
Величина језгра5 ″ - 10 ″ Подесиво
Пун калем спољашњег пречника500мм
Снабдевање електричном енергијом220В 50 / 60Хз 1 / 3ПХ; 380В 50 / 60ХЗ 3ПХ
Машинска димензија3 × 1,2 × 2,1М3,2 × 1,2 × 2,1М3,8 × 1,2 × 2,1М3,8 × 1,2 × 2,1М