Машина за етикетирање равних картонских кутија самољепљивих наљепница

Опште карактеристике:

1): Наша компанија се фокусирала само на надоградњу, истраживање и развој и производњу производа треће генерације производне линије флаширане амбалаже.

Главно техничко и производно особље има 20 година искуства у акумулацији и техничком складиштењу, може испунити техничке захтеве и опрему за производњу опреме за паковање боца ваше компаније.

2): Сазнали смо специфичне захтеве ваше компаније у вези са технологијом, перформансама, брзином и другим детаљима опреме за производњу флаша и паковања, и правимо детаљне и јасне „документе и материјале“ за захтеве опреме ваше компаније.
Молим вас, драги мој колега, потрудите се да га боље погледате у свом заузетом распореду.

3): Ако одаберете нашу компанију за произвођача ваше линије за флаширање и паковање, потрудићемо се да послужимо као пример регионалне стандардне опреме. То је наш однос према сваком уговору.

Материјали за производњу опреме наше компаније су сви од нерђајућег челика са карактеристикама изнад 304, а део у контакту са лековима је 316.

Електронски уређај КОРИСТИ конфигурацију која представља напредни међународни ниво.

То је уједно и најбољи разлог због којег можете бити сигурни да сте изабрали нашу компанију за задружног произвођача.

4): Након гарантног периода, ако постоји било каква потражња за сервисом након продаје, прво ћемо безусловно пружити услугу, а накнадно наплатити.

Молимо вас да верујете у нашу искреност, добру веру и квалитет производа;

Молимо вас да верујете да наша услуга после продаје мора представљати најнапреднији ниво у домаћој индустрији, јер дубоко разумемо: ово је кључ одрживог развоја компаније, одраз је конкурентности и врхунац!

Специфичности:

-Подобно за означавање различитих површина округлих боца

-Усваја бесконачно променљиву контролу брзине, није потребно за померање преноса и означавања ока сензора.

-Ова машина интегрише електрични и механички уређај, једноставне и разумне структуре и неколико заштитних уређаја. Једноставно га је одржавати.

-Опремљен је интерфејсом и ПЛЦ управљачким системом погодног рада, лаког одржавања и стабилних перформанси, пружајући лак приступ свим поставкама у распону параметара.

-Има аутоматску контролу и детектује систем за заустављање у случају нестанка боца, етикета и заглављивања боца, резервисаних боца и нестанка траке.

-Усваја опто-електрични систем за лепљење етикета, стабилних перформанси. Положај налепнице се може произвољно подесити.

-Уређај има штампач топлотних кодова за јасно штампање од 360 углова.

-Предња величина се слаже са узорком клијента.

-Материјал је направљен од висококвалитетног нерђајућег челика 304, елегантног изгледа и испуњава ГМП стандард.

Технички параметри:

Не.ПредметиПодаци
1Мак оутпут180БУТЛА / МИН
2Дужина етикета20 ~ 250мм
3Ширина налепница20 ~ 75мм
4Погодан асортиман боца15 ~ 300мл
5Висина боца30 ~ 150мм
6Напон / фреквенцијаАЦ220В / 50Хз
7Потрошња струје2Кв
8Димензије (ДкШкВ)1950к1060к1300мм
9Тежина237Кг