Аутоматска машина за етикетирање лепљивих налепница са округлом боцом

Увод

Машина за етикетирање округлих боца за обележавање округлих боца. управљајте корачним мотором или серво мотором како бисте постигли бољи осећај, користите ПЛЦ програмабилну контролу, слање етикета са фото детекцијом електричне енергије. Може се повезати са мрежом за бочно етикетирање производа, за етикетирање производа на мрежи или за етикетирање спољне површине картонске амбалаже. Ознака против лажног. директно саставити на производној линији или пакирној машини, за самосталну контролу или контролу банде, остварити аутоматско означавање.

За аутоматско означавање на округлим, квадратним, равним боцама за фармацеутску индустрију, дневне хемикалије, индустрију хране и пића.

Означивач ће аутоматски открити величину налепнице и право место на боци и подесити одговарајуће параметре означавања - врло корисну функцију за кориснике са више производа за обележавање.

Аутоматска машина за етикетирање лепљивих налепница са округлом боцом

Технички параметар

Брзина означавања1500-6000 бпх, подесиво
Пречник боцеИспод 120мм
Ширина етикете10-200мм
Дужина етикете10-400мм
Грешка на етикети≤ ± 0,5 мм
Пречник роле етикетеУнутарњи пречник колута: 76мм; Спољни пречник колута: Мак 360 мм
Нето тежина550кг
Цонтоур Сизес3000 * 1500 * 1700 мм

Техничке карактеристике и примена:

1. Излазне налепнице са корачним мотором и прецизни корачни мотор који се усваја на немачкој технологији усвојеном немачком технологијом. Стабилнији и са великом прецизношћу означавања, бржом брзином. Држите увек тачан сигнал.

2. Транспортер доброг квалитета, стабилан и тачан, са дугим животним веком. Дужина означавања сваке налепнице, усвајање фотолектричности и комбинација ПЛЦ-а за аутоматско израчунавање, дужина се може мењати додирним екраном, погодно за употребу.

3. Налепнице за храњење усвајају међуспремник, да би решиле проблем који се лако може налепити. Квалитетна конструкција и оквири од нехрђајућег челика су стандардни. унутрашњост већег контролног ормана, електрична опрема са добром дисперзијом топлоте, лако се открива.

4. Хуманизовани дизајн, мање оштећења, погодан за одржавање. Дно опреме са носачем, стопалима од рогова, погодно за ношење и лако се креће.

5. Може се повезати са целом производном линијом или је неовисан за употребу.

Аутоматска машина за етикетирање лепљивих налепница са округлом боцом

Односи се на ободну површину ознаке боце класе предмета, може се причврстити на један стандардни и двоструки стандард, натраг се двоструки стандардни размак може флексибилно прилагодити, као што су округле боце са гелом за воду, лименке и друга округла обележавања хране, широко коришћена у козметици, храни, фармацији, дезинфекцији и другим индустријама.

Опционална средства за откривање периферне локације могу се реализовати у ободној површини која означава наведену локацију.

Опционални тракасти штампач и инкјет штампач за постизање датума производње одштампане на етикети и информације о шаржи за постизање етикетирања - обдарене интеграцијом.

Апликација

1, За етикету: самољепљиве етикете, самољепљиви филм, електронски надзорни код, бар код итд.

2, примена: Пречник 30мм ~ 90мм округле боце између.

3, индустрија: широко се користи у медицини, храни, играчкама, козметици и другим индустријама.

4, Примена: Означавање боца за дезинфекцију, двоструко стандардно означавање гелом, бочице црвеног вина означене су означавањем позиционирања
и тако даље.

Аутоматска машина за етикетирање лепљивих налепница са округлом боцом

Опис

1. Моћан, исти уређај може се реализовати у једној класи предмета око означавања боца и двоструког стандардног етикетирања, двоструки стандардни размак се може флексибилно прилагодити. Опционални уређај за откривање периферне локације може се реализовати у функцији означавања позиционирања ободне површине;

2. Налепнице се преклапају и механизам за конфигурацију горњег дела високог притиска који комбинује механизам позиционирања са 3 осе, како би се спречиле флуктуације у боци, побољшала тачност означавања;

3. Аутоматска боца, користећи прољетно минутне организације бочица за ефикасно уклањање грешке узроковане самом бочицом под боце
није глатко, побољшати стабилност;

4. Опремљен је енглеским интерфејсом и ПЛЦ системом управљања погодног рада, интерфејс човек-машина са оперативним системом
подучава функције, интуитивно прилагођавање параметара, лако пребацивање различитих функција;

5. Интелигентна контрола, аутоматско фотоелектрично праћење, без предмета без означавања, без функција аутоматске корекције и аутоматског откривања налепница, ознака и одвода како би се избегло трошење налепница;

6. Чврсто здравље, примарна производња алуминијума од нерђајућег челика и висококвалитетна фирма, у складу са захтевима производње ГМП;

7. Са функцијом аутоматског искључивања, функцијом бројања производње, функцијом уштеде енергије (нема производње у задатом времену, уређај се аутоматски пребацује у режим приправности за уштеду енергије), упити за подешавање производног броја, функција заштите параметара

Аутоматска машина за етикетирање лепљивих налепница са округлом боцом

Радни процес

* Основни радови: ставите производ на транспортну траку, у агенције за под-боце, под-агенције ће флаширати производе одвојено, сензор детектује да производ преноси сигнал враћен у контролни систем означавања, контролни систем на месту за контролу одговарајући језичак Субмит мотор и залепи се на место означавања производа, док се изнад стандардног извршава акција причвршћена налепницом.

* Поступак: ставите транспортну траку производа (којој се може приступити линијом) -> Достава производа -> Производи удаљени неколико минута -> Испитивање производа -> Позиционирање производа -> Означавање и покривени оријентири -> сакупите производе за етикетирање.