Потпуно аутоматска машина за етикетирање налепница за самолепљиве стаклене боце

Ова машина за етикетирање округлих боца обично се користи за етикетирање цилиндричних боца које се углавном користе за неколико врста пића, хемикалија, фармацеутских производа итд. Има робусну и компактну структуру која је једноставна за употребу, а такође је и једноставна за одржавање за кориснике. Чврст и издржљив мотор овог модела контролише најновији микро процесор. Такође може брзо и тачно да покреће главу за етикетирање, као и контролер за пренос етикета.

Штавише, он такође укључује популарни систем управљања Сиеменс Плц; а једноставним људским интерфејсом може се управљати на енглеском као и на кинеском језику. Даље, не морате мењати делове машине за различите величине боца, јер има вишенаменски одвојиви сет. Има чак и најсавременији систем помоћи на мрежи, који омогућава корисницима да стварно комуницирају са опремом. Овај нови систем је врло користан за употребу и радници могу само да користе једноставне формулације како би управљали машином. Поред тога, ова опрема може да ради глатко и непрекидно неколико сати.

Потпуно аутоматска машина за етикетирање налепница за самолепљиве стаклене боце

Има брзину етикетирања до 120 боца у једном минуту и врло високу тачност етикетирања. Док је максимална ширина етикете 140 мм, а такође се може повећати ако је потребно. Штавише, овај свестрани и елегантни модел машине за етикетирање округлих боца има могућност обележавања боца пречника од 30 до 110 мм. Даље, опрема има колут за етикете са унутрашњим пречником од око 75 мм, док је спољни пречник за колут за налепнице око 350 мм. Такође има оптички оптички систем за детекцију етикета и контејнера. Ова машина је изузетно погодна за наношење налепница на боце округлог облика израђене од различитих врста материјала као што су стакло, пластика, ХДПЕ, ЛДПЕ, ПЕТ итд.

Кратак увод

1.1 Конструкција за тешка оптерећења користи превелике погонске компоненте у комбинацији са основним оквиром од алуминијума и нерђајућег челика за дугогодишњу поуздану услугу.

1.2 Доступни су разни системи за убацивање производа који пружају прецизан размак и оријентацију производа. Може се користити самостално или интегрисано у линији и са одговарајућим брзинама опреме за пуњење.

1.3 Напредни апликатори са великим кораком и микро-кораком укључују могућност померања односа и брзину за тачну и поуздану примену широког спектра материјала за етикете.

1.4 Дизајниран за наношење налепница на предњем и / или задњем панелу с могућношћу означавања контејнера који су округли, квадратни, овални или правоугаони.

Потпуно аутоматска машина за етикетирање налепница за самолепљиве стаклене боце

Технички параметар

НеПредметПодаци о параметрима
2ДимензијаД 2100 мм * Ш 900 мм * В 1500 мм
3Волтажа220В / 50Хз
4Снага1200 В
5Капацитет производње0-40м / мин
7Ознака Ролл Цоре76 мм
8Пречник роле етикете350 мм
9Ширина етикете10 ~ 110 мм (посебна величина се може прилагодити)
10Дужина етикете20 ~ 360 мм (посебна величина се може прилагодити)
11Пречник боце30 ~ 90 мм (посебна величина се може прилагодити)
12Висина боце30 ~ 200 мм (посебна величина се може прилагодити)