Аутоматизована машина за ротационо етикетирање конусних боца са шиљастим боцама

Машина за етикетирање ротационих налепница користи се за етикетирање напуњених и затворених конусних боца. Ова ротациона машина за етикетирање компактног модела користи врло мало простора због своје ротационе структуре. Аутоматске неправилне боце Машина за етикетирање означава боце различитих облика максималном брзином од 120 ампула у минути. Машина је у складу са тренутним добрим производним стандардима.

Поступак процеса на прилагођеним ротационим машинама за етикетирање за етикетирање конусних шиљастих боца

Детаљи аутоматизованих конусних боца са шиљастим контејнерима, ротационе машине за етикетирање

Контејнери примљени од пужног пужа до звездастог точка прецизно су распоређени и досежу у омоту налепнице око тачке на сличној удаљености. Док улазите на место означавања, сензор контејнера започиње серво мотором и притискајући ремен глатко притиска налепницу између јастука и каиша. Фотоћелија сензора за налепнице открива размак између две налепнице и држи их док не дође следећи контејнер. За време ове операције одштампава се пнеуматски додатак за штампу.

Основни параметар прилагођене машине за етикетирање калупом за држање шиљастих контејнера:

Детаљи аутоматизованих конусних боца са шиљастим контејнерима, ротационе машине за етикетирање

аутоматска ротациона машина за етикетирање конусних боца
Капацитет етикетирања (ком / мин): 40-150 ком / мин
Тачност означавања (мм): ± 1,0 мм
Величина налепнице: (Л) 20-280мм (Х) 30-140мм
Величина материјала: Φ40-Φ100мм (В) 40-300мм
Рола унутра (мм): ~ 76мм
Спољни пречник ваљака (мм): Φ350 мм
Величина машине (мм): (Л) 2000 * (Ш) 850 * (В) 1450 (мм)
Напајање: АЦ220В 50Хз / 60Хз 1500В

Узорци за прилагођену ротациону машину за етикетирање са калупима за држање контејнера

Узорци за прилагођену ротациону машину за етикетирање са калупима за држање контејнераУзорци за прилагођену ротациону машину за етикетирање са калупима за држање контејнера

Погон за производњу машина за етикетирање

Погон за производњу машина за етикетирање

Гаранција: за сву машину захтева годину дана гаранције. (Гаранција искључује проблеме због незгода, злоупотребе, погрешне примене, оштећења у складишту, немара или модификације опреме или њених компонената.

Инсталација: након што машина стигне у вашу фабрику, ако вам затреба, наш техничар ће отићи код вас да инсталира и тестира машину, а такође ће и обучити вашег радника за управљање машином (време воза зависи од вашег радника). Трошкови (авионска карта, храну, хотел, путну накнаду у вашој земљи) треба да буде на вашем рачуну, а техничару треба да платите 100 УСД дневно. такође можете ићи у нашу фабрику да одрадите обуку.

После сервиса: Ако наиђете на проблем на машини, наш техничар ће отићи код вас да што пре поправи машину. Трошкови би требали бити на вашем рачуну.