Аутоматска машина за етикетирање манжетних боца минералне воде

Апликација

Систем чаура је потпуно аутоматски систем за етикетирање скупљајућих чаура за наношење и скупљање етикета рукава целог тела или трака евидентних неовлашћеног коришћења на различитим округлим, квадратним, правоугаоним и овалним врстама контејнера са и без контура.

Сваки систем чаура укључује апликатор чаура, један или два модула за скупљање тунела, (у зависности од примене), генератор паре и транспортер од нерђајућег челика за транспорт контејнера кроз систем.

Слееве Систем се нуди и продаје као интегрисани систем како би се нашим купцима обезбедиле успешне апликације.

Аутоматска машина за етикетирање манжетних боца минералне воде

Машина за аутоматско етикетирање рукава

Синхронизовани пренос, било која промена мењача биће брзо завршена. У поређењу са типом традиционалног вишеслојног слоја за чију је промену и одржавање потребно више од шест сати, његово одржавање је једноставно, а одржавање једноставно, тако да не утиче на производњу.

Дизајн равни главе резача јединице у Кини који се односи на контејнер од 28 мм до 160 мм. Никада га не морате мењати или отклањати грешке. Такође има јединствени лагани додирни екран човек-машина, што значи, аутоматско тражење оригиналне локације, као и сигурност и удобност која је испред осталих производа са сличним производима.

Двоструко скупљајућа раван за налепнице, разумне висине која је погодна за фиксирање налепнице; микро-рачунарска аутоматска фигура која избегава доношење и подешавање. треба је само лагано притиснути, налепница ће аутоматски открити и лоцирати. Промена етикете је брза и прикладна. Поред тога, место сечења је апсолутно тачно.

Опрема за храњење етикета: синхронизовано управљање доводом етикете, способност напајања је 90 метара у минути, запреминска равнина налепнице етикете је 500 мм, унутрашњи пречник папирне цеви биће 4 ', 8', 10 '. стабилне које омогућавају тачну дужину налепнице и стабилно, брзо снабдевање налепницом.

Средњи стуб примењује структуру налепнице корак по корак и брзина је 150Б у минути.

Ново дизајнирана глава резача користи корак по корак вожњу мотором чија је брзина велика, радња је тачна, рез је у реду и скупљање је лепо. Овај дизајн је сарађивао са налепницом синхронизованом локацијском структуром која омогућава прецизност места реза унутар 1 мм.

Дугме за заустављање у више тачака омогућава заустављање у нужди на одговарајућем положају дуж производње што је гарантовало сигурну производњу.

Аутоматска машина за етикетирање манжетних боца минералне воде

Тунел за стезање паром

У случају различитих и неправилних округлих боца, квадратних боца, равних боца итд., Пећ за стезање паром новог стила лако се подешава и одржава. Има равномерно скупљање. Расподјела парног бубња ниског притиска и начин избацивања паре су уједначени и дизајнирани су са бешавном цијеви. Млазница је подијељена тако да се може подесити за три сегмента, а висина, положај и излаз паре сваког сегмента могу се подесити тако да се постигне савршено се скупља. Цела машина је направљена од нерђајућег челика са заштитом топлоте, што не само да штеди енергију, већ је и у складу са међународним сигурносним стандардима. Пладањ за одмрзавање од нерђајућег челика сакупља кондензовану воду. Цела машина прихвата водоотпорни дизајн са погодност лаког руковања и ниског одржавања.

Карактеристике генератора паре

Вода се у серију потпуно аутоматских електричних генератора за грејање напаја вртложном пумпом високог притиска од бакра са кратким временом снабдевања водом и дуготрајном услугом. Плутајућа куглица за ниво течности фиксирана је у резервоару за воду како би аутоматски контролисала улаз воде. Радни систем се аутоматски контролише. Након повезивања водовода и напајања за око 5 минута, он може непрекидно излазити пару са високом ефикасношћу рада.

Главни технички параметар опреме

ПредметМашина за етикетирање рукава
Капацитет150 откуцаја у минути (на основу 500 мл)
ФПИВише од 99,9%
Целокупна производна ефикасностВише од 95% (прорачун од 24 сата)
Применљиви пречник боце28мм-125мм
Применљива дужина налепнице30мм-250мм
Дебљина налепнице која се примењује0,027 мм-0,13 мм
Ознака материјалаПВЦ, ПЕТ, ПС
Ознака запремине унутар пречника≥4 "(101,6 мм)
Ознака запремине спољашњег пречника≤500мм
ВолтажаАЦ380В, 50Хз, 3 фазе
излаз машине за навлачење етикета3КВ
Излаз тунела за стезање на пару0.37КВ
Излаз парног генератора18КВ
Притисак паре1-8Кг / цм2
Потрошња ваздуха на пари<25 кг / сат
Димензија машинеМашина за навлачење етикета: Л2000 * Ш1100 * В2000мм
Тежина750