Аутоматска машина за скупљање етикета са ПВЦ рукавима за пластичне боце

Опрема за наношење етикета са скупљајућим рукавима и машина за наношење скупљајућих трака су пројектовани за налепљивање рукавца на целом телу, за облагање врата и поклопца, примене на којима постоји заштита од неовлашћених примена на разним округлим, квадратним, правоугаоним и овалним врстама контејнера са и без контура пластике, стакла и метала који су празни или напуњени.

Опрема за етикетирање скупљајућих рукава и опрема за скупљање трака наносе и скупљају налепнице на средњим целовитим рукавима или траке од ПВЦ-а, ПЕТ / ПЕТГ, ОПС или ПЛА на разне празне или напуњене округле, квадратне и овалне посуде од пластике, стакла или метал. Савршено је решење за украшавање ваших производа, укључујући пиће, храну, фармацију, нутрацеутике, здравље и лепоту, широку потрошњу, хемијску и другу индустријску робу. Сваки систем скупљајућих чаура укључује апликатор чаура, један или два модула за скупљање тунела, генератор паре и транспортер од нерђајућег челика за транспорт контејнера кроз систем. Машина за навлачење етикета произведена је од нерђајућег челика, серво мотором и дизајнирана је са серво погоном, ПЛЦ контролисаним погонским ваљцима за налепнице, склопом резача и точковима за пуцање етикета како би се обезбедило тачно и доследно означавање скупљајућих чаура.

Техничке спецификације

Модел брСЛМ-100СЛМ-150СЛМ-200СЛМ-250
Опсег брзине100БПМ150БПМ200БПМ250БПМ
Облик контејнераОкругли, квадратни, правоугаони и овални контејнери са контурама
Тип контејнераСтакло, пластика и метал
Материјал налепнице на рукавимаПВЦ, ПЕТ, ОПС и ОПП
Дебљина материјала0,03-0,13 мм
Диметар контејнера28-125мм
Висина контејнера50-305мм
Слееве Лаи Флат25-200мм
Дужина реза рукава38-305мм
Величина језгра5 ″ - 10 ″ Подесиво
Пун калем спољашњег пречника500мм
Снабдевање електричном енергијом220В 50 / 60Хз 1 / 3ПХ; 380В 50 / 60ХЗ 3ПХ
Машинска димензија2,1 × 0,85к2М
* Брзина зависи од дужине и ширине рукава.

Стандардна машина за етикетирање скупљајућих чаура је машина за етикетирање почетног нивоа која наноси и скупља средње налепнице, етикете целог тела и траке за заштиту од неовлашћених промена на разне празне или напуњене округле, квадратне, правоугаоне, овалне посуде од пластике, стакла и метала. Ова машина за наношење етикета са скупљајућим рукавима дизајнирана је за ниске до умерене стопе производње и савршено је решење за индустрију, укључујући пиће, прехрамбену фармацеутску, нутрацеутску, здравствену и лепотну, широку потрошњу, хемијску и другу индустријску робу. Сваки систем за етикетирање скупљајућих чаура долази са апликатором етикете, скупљајућим тунелом, генератором паре и транспортером. Може се уградити у постојећу линију.

Етикете са скупљајућим рукавима испоручују се из ролне у облику непрекидне мреже, необележени контејнери се транспортују кроз доводни транспортер, а затим се дозирају помоћу ротирајућег вијка за пуњење. Како контејнери улазе у опрему за етикете са скупљајућим рукавима, налепнице се у облику мрежице отварају и обликују у цев трном, уносе се у прецизну регистрацију одштампаном графиком, исечу у прецизној регистрацији, наносе на контејнер који се затим транспортује транспортером до парног тунела где контролисана топлота паре од генератора паре чврсто стеже чахуру на контејнер у затвореном парном тунелу и прилагођава се контејнеру. Контејнери затим излазе из стезног тунела преко празног транспортера.

Одлика:

1. Напредна технологија: Мотор израђен у Јапану управља синхроним системом за сечење како би се осигурао дуг век употребе алата за резање и налепница високе прецизности.

2. Веома ефикасна брзина производње: 400 боца / минут (стандардна боца) Може да ради са производном линијом или само да ради сам.

3. Полица сензора за контролу налепница

4. Еластичан избор: Глава машине може се наслонити да стане у округле боце, квадратне боце, елиптичне боце, врх боце и тело боце. Најновији систем двоструког пружања материјала примењује се за наизменично мењање материјала са краћим временом.

5. Јединствена синхрона база за сечење: База за сечење не треба мењати у оквиру спецификације. Ако је потребно променити спецификацију, то се може учинити у року од пет минута.

6. Једноставно и сигурно руковање: Обојена операција управљања људима користи се са енглеском и кинеском верзијом.

7. Трошкови одржавања са малом потрошњом: јефтино напуштено сечиво за једноставну промену.

8. Дуг век трајања резних алата: преносни механизам који спаја челик, клипно сечење и продужени век употребе.