Аутоматска машина за вертикално етикетирање самољепљивих штапића за боце за кућне љубимце

Усваја екран осетљив на додир дијалога типа човек-машина: једноставан за употребу, једноставан систем серво управљања, усваја ПЛЦ контролу програма и усваја структуру точкова са двоструком расподелом, тако да бочица која треба да буде означена улази једна по једна. Подручје означавања осигурава тачност означавања и брзину проласка сваке бочице. Механизам за обележавање усваја свеобухватну структуру подешавања, а механизам за означавање ваљака остварује подешавање угла горе, доле, лево и надесно, тако да је подешавање под различитим спецификацијама једноставно и погодно, лако за учење и разумевање. У механизам за транспорт додаје се кодер за синхронизацију брзине етикетирања са брзином транспортовања како би се осигурала стабилност етикетирања.

Аутоматска машина за вертикално етикетирање самољепљивих штапића за боце за кућне љубимце

Увод

Ова аутоматска машина за етикетирање боца састоји се од комплета кућишта (нерђајући челик, легура алуминијума), комплета транспортног механизма, комплета уређаја за слање етикета, комплета точка, комплета уређаја за одвајање боца, комплета за подешавање точкова уређај, Сет електричног система.

Вишенаменски етикета погодан за све врсте боца, примењује се у прехрамбеној, хемијској и медицинској индустрији. Може да реализује аутоматско преношење боца, одвајање налепница, причвршћивање и тако даље. Читавом машином се може управљати помоћу микро-инструмената, што ће бити аутоматска контрола и провера. Налепница и бочице биће у истом кораку. Систем хладног штампања такође се може прилагодити према захтевима купца. Прецизно је и лако се подешава и рукује без стварања велике буке, део резервних делова може се направити према захтевима купца.

Аутоматска машина за вертикално етикетирање самољепљивих штапића за боце за кућне љубимце

Технички параметар

Брзина означавања40-150ком / минут
Пречник боце40-120мм
Величина етикетеЛ: 20-280мм В: 30-140мм
Грешка на етикети≤ ± 0,5 мм
Спољни пречник колута:Мак 360мм
унутрашњи пречник ролне етикетаφ76мм
тежина450кг
снага1.5кв
Величина машине2000 * 900 * 1700 мм

Аутоматска машина за вертикално етикетирање самољепљивих штапића за боце за кућне љубимце

Главна електрична конфигурација:

ставкаимеколичинаМарка
1ПЛЦ контролер1Тајван ДЕЛТА
2Човек-рачунар
приступ
1Тајван ДЕЛТА
3Конвертер фреквенције1Тајван ДЕЛТА
4Ознака за слање мотора1Ианконг
5Мотор Дривер1Ианконг
6Трансформатор1Велики зид
7Снага1Тајван ДЕЛТА
8Сензор прегледа етикета1ЛЕУЗЕ
9Сензор за преглед производа1КЉУЧ
10Алармни1АМПУТ
11Прекидач1Сцхнеидер
12Дугме за случај нужде1Сцхнеидер

Аутоматска машина за вертикално етикетирање самољепљивих штапића за боце за кућне љубимце

Техничке карактеристике и примена:

1. Афинитет ове аутоматске машине за етикетирање боца са напредним системом интерфејса човек-машина, руковање је једноставно и интуитивно, функција је спремна, имају богатство функције помоћи на мрежи. Структура је једноставна, компактна, лака за руковање и одржавање

2. Усваја моторни погон познате марке, брзина храњења је стабилна, поуздана

3. Принцип рада: Механизам боца са комадима одвојеног производа, сензор открива пролазак производа, враћа сигнал у контролни систем, у одговарајући положај

Пошаљите мотор за управљање налепницама и причвршћен задржавајући се у положају за означавање производа.

4. Операција: ставити производ (линију) на испоруку производа (уређај аутоматски), одвајање и мерење производа - обележавање - прикупљање означених производа.

5. Интелигентна контрола

Цела машина усваја зрели ПЛЦ систем управљања, чини машину стабилном и великом брзином

6. Уређај боце општег облика, било ког пречника облика боце без резервних делова, брзо подешавање позиционирања

Напомена: (опционално и подесиви ротирајући точак са савршеном машином за етикетирање боца за опште паркирање

7. Оперативни систем усваја контролу екрана осетљивог на додир, рад је једноставан, практичан, високе ефикасности, брзина означавања миксера, брзина преноса, бочица може остварити корак мање регулације брзине, према потреби прилагођавања

8. Опсег машине: погодно за различите величине означавања округлих боца, ротационе котрљајуће боце, налепнице причвршћене за чвршће комаде, прикључна линија, такође имају опционални грамофон за сакупљање материјала и олакшавају прикупљање, сортирање и паковање готових производа.

9. Систем кода: Делови опционе конфигурације (штампач) могу бити на мрежи за штампање датума производње и броја серије, пресецање процеса паковања боца, побољшање ефикасности производње, Делови напредне технологије (гасни / електрични) систем шифре актуатора, јасно, брзо и стабилно штампање. Термички кодни штампач са извором гаса: 5 кг / цм2

10. Квалитет етикете: Усваја еластични памучни каиш, ниво означавања је у равни, без набора, што значајно побољшава квалитет паковања. Аутоматско фотоелектрично откривање, не ради налепница, нема аутоматске корекције налепнице или функција аутоматског откривања аларма, спречава цурење и отпад.

Напомена: Ово решење је за конвенционалну стандардну опрему. Ако има посебне захтеве за побољшање опреме, може је надоградити или побољшати.