Аутоматска машина за етикетирање двостраних предњих и задњих налепница

Аутоматска двострана машина за самолепљивање предњих и задњих бојних етикета дизајнирана је да се брзином и тачношћу бави широким спектром апликација самолепљивог етикетирања, било у конфигурацији главе са једним, двоструким или троструким етикетирањем, може применити предњу, задњу, делимичну фолију или потпуно омотајте налепнице као и заштитне налепнице или промотивне горње налепнице. Два диспензера за етикете раде независно за једнострано етикетирање или истовремено раде за двострано етикетирање, што омогућава различиту величину налепнице на обе стране. Опционална станица за омотавање нуди се за делимично или потпуно намотане етикете, као и заштитне етикете са заштитом од оштећења. Машина за етикетирање предње и задње налепнице опремљена је системом поравнања ланца за оријентацију производа, обезбеђујући правилно постављање контејнера пре него што се налепи етикета. Положај контејнера подешавају моторизовани ланци на опрузи пре него што се спусти испод хватаљке где се ослобађа. Хватаљка за главу постављена је на вертикални систем вретена од нерђајућег челика за лако подешавање по потреби. Додатне карактеристике укључују конструкцију од нехрђајућег челика и анодизиране компоненте, светски познате електронске компоненте, серво моторни погон, помоћни мрежни погон, ПЛЦ контролу и ХМИ прилагођен кориснику.

Усвојите висококвалитетни точак да бисте оставили мало простора између боца, како бисте били сигурни да етикете неће пропустити. Брзина ротације сунђерастог точка може се прилагодити како би се прилагодио простор између две боце.

Делови машине који чувају етикете и сакупљају папир за етикете дизајнирани су тако да се могу прилагодити тако да приме широк спектар етикета.

Усвојите фотоелектричну опрему увезену из Немачке и висококвалитетни серво мотор, тачност означавања је знатно побољшана.
Опис производа:

Машина је економична и лака за употребу, опремљена ХМИ додирним екраном и ПЛЦ системом управљања. Уграђени микрочип омогућава брзо и лако подешавање и пребацивање. Овај аутоматски систем означавања идеалан је за цилиндричне, равне и квадратне контејнере.

Ова машина је широко погодна за прехрамбену, козметичку, фармацеутску, пестицидну и другу индустрију. То је једнострано и двострано означавање за равну, квадратну и округлу боцу чија је запремина мања од 1Л. Аутоматски контролише рачунарски (ПЛЦ) једноставан рад. Без бочице без етикете. Лако може променити спецификације. Усваја серво мотор, постиже ниску стопу кварова у контроли затворене петље. Висока ефикасност. Брзо брзина.

Опис тока посла

У флаширање → провера → етикетирање → налепница потеза → готови производи
Када је боца у машини за етикетирање, прво попушта положај. Корекција боце пре уласка у притисак је механизам, Притисак је механизам деловања је да се боца може стабилно одржавати, без устезања да хода напред. Положај ознаке штапића, кроз сигнал детекције сензора започиње стандардну акцију, започиње етикетирање. Када је означена боца напријед на потез, наљепница на обје стране наљепнице на бочици ће се залијепити, а затим довршите поступак означавања.

Кључне карактеристике

♦ Елоксиране компоненте од елоксираног алуминијума израђене од нерђајућег челика за тешке терете

♦ Електронске компоненте су светски познати бренд

♦ Способност означавања равних, овалних, квадратних и округлих контејнера

♦ Преградни точак боце са променљивом брзином

♦ ПЛЦ контрола и кориснички прилагођени ХМИ

♦ Серво моторни погон пружа тачно и брзо понављање означавања

♦ Врхњи стабилизациони / транспортни трак има боцу за правилно означавање.

♦ Аутоматска синхронизована глава етикете и транспортна трака

♦ Мрежа уз помоћ напајања

♦ Откривање ниске или недостајуће етикете са системом аутоматског заустављања како би се спречило погрешно означавање

♦ Бесконтактни фото сензори за очи

♦ Бројач етикета

доступне опције

♦ Кодер за штампу са жигом са основом (штампа знакове директно на етикету)

♦ Јасни сензори за налепнице (способни за откривање прозирних налепница)

♦ Омотавајућа станица

Техничке спецификације

ПравацЛево надесно или Десно налево
Брзина120-250ЦПМ (у зависности од карактеристика производа и брзине убацивања)
Пречник контејнераЛ: 30-300 мм Ш: 20-140 мм
Висина контејнера55-400мм
Дужина етикете15-300мм
Висина етикете10-150мм
Тачност означавања± 1 мм (зависно од карактеристика производа)
Величина намотаја етикете320 мм (макс.)
Величина језгра налепнице76мм
Снабдевање електричном енергијом110 / 220В 50 / 60Хз 1ПХ 2500В
Тежина310кгс
Димензија2800к1450к1500мм