Машина за аутоматско етикетирање папира огреботина

Увод:

1. Ова серија производа није погодна само за папирне врећице у фармацеутској, пестицидној, прехрамбеној и хемијској индустрији.

2. Може аутоматски завршити груписање боца, слање трака са маркама, синхроно одвајање налепница, етикетирање и аутоматско штампање броја серије итд.

3. Уз механичку технологију, за погон користи мотор са великим обртним моментом и увезени фотоелектрични систем управљања и ПЛЦ систем управљања, што гарантује тачно означавање, стабилност, поузданост и високу ефикасност.

Карактеристике:

Са микрорачунарским системом за означавање, брзим и стабилним, погодним за дугогодишњи рад са функцијом провере система: налепнице недостају или су сломљене, изостављају се, е-стоп, абнормална конверзија фреквенције, недостаје врпца за писаће машине, може аутоматски да открије и заустави.

Функција И / О самоконтроле може приказати све системске фотоелектричне сигнале и мотор, скратити време поправке и смањити трошкове одржавања.

Са степеном мање контроле брзине, брзина означавања се аутоматски мења у зависности од брзине преноса, нема потребе за померањем сензора за означавање.

Направљен од СУС304 и легуре алумни, у потпуности испуњава ГМП захтеве.

ИмеМашина за аутоматско етикетирање папира огреботина
Контролни системПЛЦ + додирни екран
Висина етикетеМак 130мм
Величина налепницеУнутрашњи пречник φ76 мм, спољни пречник мак φ350 мм
Прецизност± 1мм
Капацитет30-120ком / мин
ВолтажаАЦ 220В, 50 / 60Хз.
Снага1.5Кв
ГВ80Кг.
ДимензијаД1450 мм × Ш850 мм × В1650 мм
ПредметиПредмети равне или благо засвођене површине
ФункцијаМашина за етикетирање је направљена од СС 304 и легуре високе класе, усваја микрорачунаре са додирним екраном. Ова машина за етикетирање може се инсталирати на било коју линију производа или се може користити појединачно и може мењати методе етикетирања у складу са стварним потребама.
Ова машина може лепити налепнице на било које предмете са равном површином. Нпр. Торбе, кутије, картице, боце, тврда роба итд.

1. Какву машину за етикетирање имате?

Поштовани купче, имамо аутоматску и полуаутоматску машину за етикетирање округлих контејнера и равне површине. Неки модели за једну етикету, а други за две етикете или чак више. И можемо дизајнирати машину у складу са вашом специфичном ситуацијом означавања.
Стога, слободно нам пошаљите своје захтеве за означавање, ми ћемо вам пружити задовољавајуће решење за означавање.

2. Да ли бисмо могли да додамо машину за кодирање датуму штампања и бр. Серије?

Да, можете да додате машину за кодирање да бисте штампали слова и бр. Који желите.
То је врућа марка и може да штампа највише три реда.

3. Које податке треба доставити да бисмо проверили одговарајући модел?

Пошаљите нам слику вашег контејнера и етикете, као и величину контејнера и етикете.
Молим вас реците нам какву етикету користите, ако је могуће. (На пример, самолепљиви, лепак за могле, врући лепак итд. Без обзира да ли је етикета у колуту или у комадима.)
Затим ћемо вам дозволити да проверите одговарајући модел.