Аутоматска машина за етикетирање боца са стезним рукавима од ПВЦ-а

Увод

Ова машина за етикетирање скупљајућих чаура састоји се од машине за аутоматско налепљивање навлака, тунела за стезање паром и генератора паре.

Главна машина усваја синхронизовани пренос, промена преносног ремена биће брза. У поређењу са типом традиционалних промена и одржавања потребних више од шест сати, одржавање ове машине је лако, а одржавање једноставно, тако да не утиче на производњу. Јединствени дизајн равни главе резача примењује се на пречник контејнера од 30 мм до 130 мм. нема потребе да га мењате или исправљате. такође има јединствени екран, аутоматску претрагу оригиналне локације, као и сигурност и удобност која је испред осталих производа са сличним производима.

Двоструко скупљајућа раван за налепнице, разумне висине која је погодна за фиксирање налепнице; ПЛЦ аутоматска фигура која избегава доношење и подешавање. Требате је само лагано притиснути, налепница ће аутоматски открити и лоцирати. промена налепница је брза и прикладна. Поред тога, место сечења је апсолутно тачно.

Опрема за храњење етикета: синхронизовано управљање храњењем етикете, способност храњења је 90 метара у минути, пречник запреминске равнине за налепнице је 500 мм, унутрашњи пречник папирне цеви ће бити 4 ', 8', 10 '. Конфигурација увлачења етикета је стабилан. који омогућавају тачну дужину налепнице и стабилно, брзо снабдевање налепницом.

Аутоматска машина за етикетирање боца са стезним рукавима од ПВЦ-а

Технички параметар:

Капацитет80-100бпм (Израчун стандардне дужине до 100мм)
ФПИ≥99,9%
Целокупна производна ефикасност≥95% (Израчун од 24 сата)
Применљиви пречник боце28мм до 125мм
Применљива дужина налепнице30мм до 250мм
Дебљина налепнице која се примењује0,027 мм ~ 0,13 мм
Ознака материјалаПВЦ 、 ПЕТ 、 ОПС
Ознака запремине унутар пречника≥4 ”(101,6 мм)
Ознака запремине спољашњег пречника≤500мм
ВолтажаАЦ380В, 50 / 60Хз, трофазна
снага рукава етикете снага1,5КВ-2КВ
Снага тунела за стезање на пару0.37КВ
Притисак паре1-8Кг / цм2
Потрошња ваздуха на пари<25 кг / сат
Димензија машинеМашина за налепнице: Л2100 * Ш850 * В2000 мм
Тежина500 кг

Аутоматска машина за етикетирање боца са стезним рукавима од ПВЦ-а

Спецификација конфигурације електричног уређаја:

Сви електрични уређаји које је усвојила ова врста машине за етикетирање су увожене конфигурације, осим тога, ова машина за етикетирање са стезањем усваја модул за позиционирање велике брзине, увезени серво мотор, серво погон, серво контролер и потпуно аутоматско подешавање, као и рад човечанства.

Различите врсте етикета за ливење:

Брзина ове машине за етикетирање смањује се до 150 боца у минути; Машина за етикетирање смањује се на индустрију хране и пића као што су воћни сокови, чајни напици, млечни производи, чиста вода, зачини, пиво и спортско пиће, итд. Од свих врста флаша. Ова машина за етикетирање са скупљањем не само да има изузетно прецизан положај за ливење етикета, већ такође може да истакне савршен облик боце након скупљања.

Аутоматска машина за етикетирање боца са стезним рукавима од ПВЦ-а

Технички параметар тунела за стезање паром

ПредметТунел за стезање паром
Улазно напајање вентилатора1ПХ, 220 В, 1,1 кВ
Улазно напајање генератора паре380В / 50Хз
Радни притисак<= 0,1Мпа
Тежина230Кг
Потрошња паре10-20Кг / х
Величина тела рернеЛ2300 * Ш400 * В450 мм
Брзина транспорта0-35м / мин

Аутоматска машина за етикетирање боца са стезним рукавима од ПВЦ-а

Ознака рукава Техничке карактеристике и примена:

1. Средишњи стуб примењује се корак по корак структуру налепнице за снимање и брзина је 170Б у минути.

2. Ново дизајнирана глава резача користи корак по корак вожњу мотором чија је брзина велика, радња је тачна, рез је у реду и скупљање је лепо. Овај дизајн је сарађивао са налепницом синхронизованом локацијском структуром која омогућава прецизност места реза унутар 1 мм.

3. Дугме за заустављање у више тачака омогућава заустављање у нужди на одговарајућем положају дуж производње што је гарантовало сигурну производњу.

Аутоматска машина за етикетирање боца са стезним рукавима од ПВЦ-а

Опис тунела за скупљање паром:

Нова врста тунела за скупљање паром на етикети боца, термо скупљање повећало је ефикасност термо скупљања; различити и неразумни облици боца као што су округла, квадратна или равна боца итд. можемо прилагодити и одржавати погодност, равномерно се скупљати.

Тип избацивања паре усвојити за дизајн дизајна парних бубњева, подесиви систем за преусмеравање паре, цев је глатка и не заузима просторију, избаци излазна уста са сваке стране, поделите по три пролаза, висину сваког пролаза или ниску, пре и после запремине излаза гаса, сви се могу прилагодити, до максимална савршена ефикасност.

Карактеристике тунела за скупљање паром:

1. Парни бубњеви ниског притиска усвајају се на челичну цев без шавова, а свака спојена цев користи брзи прикључак од нерђајућег челика, лак за пражњење и уградњу.

2. Цели спољни омотачи машина усвајају нерђајући челик СУС304, штеде енергију и у складу су са критеријумима сигурним за храну.

3. Доње плоче од воде од нерђајућег челика концентришу хладну воду за кондензацију која може да излучи преко цеви повезане, радне околности не утичу, прозор тела за вид тела напред и после сваке има по две.

4. Цела машина усваја дизајн отпоран на воду, направљен од нерђајућег челика, лак за манипулацију и одржавање.

Аутоматска машина за етикетирање боца са стезним рукавима од ПВЦ-а

Карактер механизма парног генератора:

1. мала електрична термо парна пећ са компактном структуром и малом коцком, унутрашња поставка машине за аутоматско попуњавање воде и постављена аутоматска контрола нивоа воде, контрола притиска, може да ради непрекидно.

2. вода у пећници је мања од 30 Л, годишња запремина воде у пећници је мања, са високим радним притиском, високом температуром паре, може решити ефикасност захтева за паром под високим притиском за многе кориснике.

3. Излазни вентил за пару не само да може повезати тврду цев, већ такође може флексибилно повезати цев од парне гуме против високе температуре и ефикасно уштедети простор. цела машина заузима површину је мала, погодна за померање и уградњу.